onpart.dk  - Article Details
STATISTIK
  • Aktive Links: 9980
  • Afventene Links: 0
  • Dagens Links: 0
  • Total Artikler: 1236
  • Total Kategorier: 19
  • Sub Kategorier: 377

facebook.dk - Find dine venner og familie

Date Added: October 25, 2008 07:54:54 PM
Author: Zuckerberg facebook.dk
Category: EDB og Internet: Portaler

På facebook.dk kan man finde sine venner og familie og følge dem i deres færden facebook.dk er blevet enormt populært i danmark.

Facebook.dk har tonsvis af muligheder hvor du kan vælge at deltage meget aktiv (advarsel: det tager mange timer) i diverse quizzer og spil eller du kan vælge den mere rolige deltagelse, hvor der er de gamle bekendtskaber du ønsker at netværke med.

På det sociale netværk facebook.dk er der i dag over 1/10 af alle danskere repræsenteret og tallet vokser voldsomt hverdag facebook.dk er blevet så populert i danmark at flere arbejdespladser forbyder brugen af siden, da folk ikke kan undgå at bruge rigtig meget tid på facebook.dk.

Facebook.dk blev startet af en amerikansk universitetsstuderende som lavede programmeret det til sine kassekammerater. for de kunne netværke i fremtiden - også efter de have forladt skolen. Det skulle vise sig at bliver en voldsom succes og ide har facebook.dk over 50 milioner bruger på verdensplan.

Zuckerberg sagde: (han der har designet facebook.dk) vi kan ikke bruge at de eksisterende netværk som eks. Myscace til noget, de handler om at skabe nye venner - det vil vi ikke vi vil bare kortlægge de venner vi allerede har - og facebook.dk var en realitet.

Ratings
ARTIKLER
Køb voksenbleer fra Tena med diskret levering
<p>At købe voksenbleer, er et stort tabu for mange. Heldigvis er det nemt og diskret med Tena online bestilling.</p>
sexshops
<p>Hvem kender ikke til de der sexshops<span> </span></p>
Fotograf til brylluppet er undervurderet
<p>Der er mange ting som der skal være styr på til brylluppet. Én ting der er lige så vigtig og undervurderet er fotografen.</p>
Live Scenen
<p>Gør lidt ekstra ud af din næste fødselsdag med en sjov aktivitet for dig og vennerne, veninderne, familien eller andre, som du gerne vil have en sjov oplevelse sammen med, og udfordrer deres evner som band på live scenen.</p>
Når eSupermarkedet slår igennem lydmuren
<p>De seneste tal viser at 40% af forbruget i DK er via nettet. Og det vokser. Over 7% af nethandlen er madvarer. Det betyder at ca. 3% af al omsætning i Danmark ligger i online supermarkederne.</p>
Diverse