onpart.dk  - Article Details
STATISTIK
  • Aktive Links: 10419
  • Afventene Links: 0
  • Dagens Links: 0
  • Total Artikler: 1328
  • Total Kategorier: 19
  • Sub Kategorier: 377

facebook.dk - Find dine venner og familie

Date Added: October 25, 2008 07:54:54 PM
Author: Zuckerberg facebook.dk
Category: EDB og Internet: Portaler

På facebook.dk kan man finde sine venner og familie og følge dem i deres færden facebook.dk er blevet enormt populært i danmark.

Facebook.dk har tonsvis af muligheder hvor du kan vælge at deltage meget aktiv (advarsel: det tager mange timer) i diverse quizzer og spil eller du kan vælge den mere rolige deltagelse, hvor der er de gamle bekendtskaber du ønsker at netværke med.

På det sociale netværk facebook.dk er der i dag over 1/10 af alle danskere repræsenteret og tallet vokser voldsomt hverdag facebook.dk er blevet så populert i danmark at flere arbejdespladser forbyder brugen af siden, da folk ikke kan undgå at bruge rigtig meget tid på facebook.dk.

Facebook.dk blev startet af en amerikansk universitetsstuderende som lavede programmeret det til sine kassekammerater. for de kunne netværke i fremtiden - også efter de have forladt skolen. Det skulle vise sig at bliver en voldsom succes og ide har facebook.dk over 50 milioner bruger på verdensplan.

Zuckerberg sagde: (han der har designet facebook.dk) vi kan ikke bruge at de eksisterende netværk som eks. Myscace til noget, de handler om at skabe nye venner - det vil vi ikke vi vil bare kortlægge de venner vi allerede har - og facebook.dk var en realitet.

Ratings
ARTIKLER
Valg af ny Sofa
<p>Når du skal ud at købe ny sofa, der gerne skal holde i mange år frem, er der flere ting, du skal overveje. En <a title="sofa" href="https://www.wegot.dk/sofa.html">god sofa</a> skal opfylde forskellige krav an på brugen.</p>
En cykelstativ skal være holdbart og brugbart
<p>Står du og skal have fundet dig et godt og holdbart cykelstativ, skal du sørge for at se dig om efter et produkt, som er produceret af solide kvalitetsmaterialer.</p>
Hvor skal man tage på skiferie?
<p>Hvor skal man tage hen på skiferie?</p> <p>Her kan du få inspiration til din næste skiferie</p>
kiddiezonen.dk - babyzonen i københavn
<p>Kiddiezonen giver zoneterapi til børn i København, Frederiskberg og det øverige Sjælland.</p>
Skal jeg vælge manuelle eller automatiske skydeporte?
<p>Skal du bruge en ny skydeport, men er du i tvivl om, hvilken type du skal vælge, så se her. Udvalget af skydeporte har aldrig været større eller mere alsidigt.</p>
Diverse