onpart.dk  - Article Details
STATISTIK
  • Aktive Links: 10183
  • Afventene Links: 0
  • Dagens Links: 2
  • Total Artikler: 1288
  • Total Kategorier: 19
  • Sub Kategorier: 377

facebook.dk - Find dine venner og familie

Date Added: October 25, 2008 07:54:54 PM
Author: Zuckerberg facebook.dk
Category: EDB og Internet: Portaler

På facebook.dk kan man finde sine venner og familie og følge dem i deres færden facebook.dk er blevet enormt populært i danmark.

Facebook.dk har tonsvis af muligheder hvor du kan vælge at deltage meget aktiv (advarsel: det tager mange timer) i diverse quizzer og spil eller du kan vælge den mere rolige deltagelse, hvor der er de gamle bekendtskaber du ønsker at netværke med.

På det sociale netværk facebook.dk er der i dag over 1/10 af alle danskere repræsenteret og tallet vokser voldsomt hverdag facebook.dk er blevet så populert i danmark at flere arbejdespladser forbyder brugen af siden, da folk ikke kan undgå at bruge rigtig meget tid på facebook.dk.

Facebook.dk blev startet af en amerikansk universitetsstuderende som lavede programmeret det til sine kassekammerater. for de kunne netværke i fremtiden - også efter de have forladt skolen. Det skulle vise sig at bliver en voldsom succes og ide har facebook.dk over 50 milioner bruger på verdensplan.

Zuckerberg sagde: (han der har designet facebook.dk) vi kan ikke bruge at de eksisterende netværk som eks. Myscace til noget, de handler om at skabe nye venner - det vil vi ikke vi vil bare kortlægge de venner vi allerede har - og facebook.dk var en realitet.

Ratings
ARTIKLER
Online finder du et stort udvalg af fiskegrej
<p>Mange spiller fodbold. Mange dyrker håndbold. En del går på jagt. En del fisker.</p>
Kombiner din busrejse med en storbyferie
<p>Der er mange danskere, der gerne vil ud og opleve en af Europas mange spændende storbyer og derfor kombinerer en busrejse med storbyferie.</p>
Hvad er en granitskærver?
<p>En sten er ikke bare en sten, ligesom en bil ikke bare er en bil eller et hus bare er et hus. Hver ting har sin egen historie, sin egen oprindelse og sit eget formål.</p>
Arkitektur handler om at forme og indrette rum
<p>Man hører ofte folk snakke om arkitektur og hvor smukke bygninger og rum er opført og indrette.</p>
Kørekort til motorcykel er opdelt i tre klasser men har samme pris
<p>Det er sjovt, hvordan man som 18-årig har lov til at styre vores land, gennem demokratiet selvfølgelig.</p>
Diverse