onpart.dk  - Article Details
STATISTIK
  • Aktive Links: 10054
  • Afventene Links: 0
  • Dagens Links: 0
  • Total Artikler: 1246
  • Total Kategorier: 19
  • Sub Kategorier: 377

facebook.dk - Find dine venner og familie

Date Added: October 25, 2008 07:54:54 PM
Author: Zuckerberg facebook.dk
Category: EDB og Internet: Portaler

På facebook.dk kan man finde sine venner og familie og følge dem i deres færden facebook.dk er blevet enormt populært i danmark.

Facebook.dk har tonsvis af muligheder hvor du kan vælge at deltage meget aktiv (advarsel: det tager mange timer) i diverse quizzer og spil eller du kan vælge den mere rolige deltagelse, hvor der er de gamle bekendtskaber du ønsker at netværke med.

På det sociale netværk facebook.dk er der i dag over 1/10 af alle danskere repræsenteret og tallet vokser voldsomt hverdag facebook.dk er blevet så populert i danmark at flere arbejdespladser forbyder brugen af siden, da folk ikke kan undgå at bruge rigtig meget tid på facebook.dk.

Facebook.dk blev startet af en amerikansk universitetsstuderende som lavede programmeret det til sine kassekammerater. for de kunne netværke i fremtiden - også efter de have forladt skolen. Det skulle vise sig at bliver en voldsom succes og ide har facebook.dk over 50 milioner bruger på verdensplan.

Zuckerberg sagde: (han der har designet facebook.dk) vi kan ikke bruge at de eksisterende netværk som eks. Myscace til noget, de handler om at skabe nye venner - det vil vi ikke vi vil bare kortlægge de venner vi allerede har - og facebook.dk var en realitet.

Ratings
ARTIKLER
Måneds-kontaktlinser - Et billigt og populært valg
<p><strong>Måneds-kontaktlinser er en populær type kontaktlinser, og det er der flere gode grunde til. Der er nemlig adskillige plusser ved denne kontaktlinse: der er et stort udvalg, de er nemme at bruge og er økonomisk fordelagtige.</strong></p>
Få ordnet din bil
<p>Flere autoophuggere landet over leverer originale reservedele af høj kvalitet. Læs mere her.</p>
Lån penge til boligforbedringer
<p>Er du interesseret i at låne penge hurtigt, er der flere veje til målet. Ét af dem er hurtig lån, hvormed du kan få udbetalt lånet fra dag-til-dag.</p>
Firmateambuilding
<p>Hos Firmateambuilding har vi tilbudt firmasangskrivning, fordi vi oplever, at det er en god måde at arbejde med for eksempel en virksomheds værdier, mission og vision sammen med medarbejderne.</p>
Perfom bedre til jeres konference
<p>Hos Firmateambuilding arbejder vi aktivt med at skabe de rigtige rammer for afholdelse af konferencer og møder.</p>
Diverse