onpart.dk  - Article Details
STATISTIK
  • Aktive Links: 9888
  • Afventene Links: 0
  • Dagens Links: 0
  • Total Artikler: 1227
  • Total Kategorier: 19
  • Sub Kategorier: 377

facebook.dk - Find dine venner og familie

Date Added: October 25, 2008 07:54:54 PM
Author: Zuckerberg facebook.dk
Category: EDB og Internet: Portaler

På facebook.dk kan man finde sine venner og familie og følge dem i deres færden facebook.dk er blevet enormt populært i danmark.

Facebook.dk har tonsvis af muligheder hvor du kan vælge at deltage meget aktiv (advarsel: det tager mange timer) i diverse quizzer og spil eller du kan vælge den mere rolige deltagelse, hvor der er de gamle bekendtskaber du ønsker at netværke med.

På det sociale netværk facebook.dk er der i dag over 1/10 af alle danskere repræsenteret og tallet vokser voldsomt hverdag facebook.dk er blevet så populert i danmark at flere arbejdespladser forbyder brugen af siden, da folk ikke kan undgå at bruge rigtig meget tid på facebook.dk.

Facebook.dk blev startet af en amerikansk universitetsstuderende som lavede programmeret det til sine kassekammerater. for de kunne netværke i fremtiden - også efter de have forladt skolen. Det skulle vise sig at bliver en voldsom succes og ide har facebook.dk over 50 milioner bruger på verdensplan.

Zuckerberg sagde: (han der har designet facebook.dk) vi kan ikke bruge at de eksisterende netværk som eks. Myscace til noget, de handler om at skabe nye venner - det vil vi ikke vi vil bare kortlægge de venner vi allerede har - og facebook.dk var en realitet.

Ratings
ARTIKLER
Sådan opstøver du gode hjemmesider
<p>Tips og tricks til at finde de bedste hjemmesider når du lige står og keder dig i 5 minutter<span> </span></p>
Lysekronens historie
<p>Lysekronen kan dateres helt tilbage til middelalderen og har således mere end 550 år på bagen som lyskilde.</p>
Bestilling af brochurer online
<p>I ReklameTryks Webshop er det nu muligt at bestille brochurer, løsblade og en lang række andre tryksager online.</p>
Kalkuleret slankeprogram eller sund fornuft?
<p><span>Vi går bagom</span><span> </span><span>mad</span><span> </span><span>som</span><span> </span><span>giver vægttab</span><span>.</span><span> Men hvordan er det nu at man gør det?</span></p>
Her kommer Jesus dine små
<p><strong>For mange danskere betyder jul i dag flæskesteg og risalamande, men julen var før i tiden mere end<a></a> det. Dengang handlede den mere om religion end den gør i dag, hvilket kan ses i de gamle julesalmer.</strong></p>
Diverse