Sådan sparer du 35% på en boligadvokat

Date Added: november 28, 2016

Author: Erik Olsen

Skal du til at sælge eller købe hus så er det tit en rigtig god idé, at du sikrer dig med en effektiv boligadvokat i dit nabolag. Ejendomsmæglere har som bekendt ikke det bedste ry og det er nogen gange ikke helt ufortjent. Mange forbrugere har gennem tiden været mindre tilfredse med mægleren ved køb af bolig. Heldigvis har du mulighed for at klage til Klagenævnet for Ejendomsmæglere, der er et uvildigt organ, som behandler klager fra kunder over ejendomsmæglere.

I 2015 modtog klagenævnet sammenlagt 154 klager, og 78 klagere fik medhold i deres klage. Det er derfor en god idé at klage, hvis man er utilfreds med den købsproces man har været igennem. Manglende tilfredshed med sagsbehandlingen topper statistikken i 2014 og både annoncering og håndtering af køber/sælger relationen hører til i denne gruppe.

At der klages over resultatet af et boligkøb er ikke overraskende. Erfaren køberrådgivning er betydelig i enhver bolighandel. Den bedste køberrådgivning får man fra autoriserede boligadvokater, der er vant til at arbejde med disse emner.

Det er for eks. en generel misforståelse, at ejendomsmægleren bistår hvis køberen opdager fejl ved villaen efter at købet er afsluttet. Det er præcis her en boligadvokat kan være nødvendig. Her er en sag på, hvornår du kan have behov forboligadvokat assistance. Du har netop købt et hus men er usikker på, hvorvidt mægleren har lavet en fejl. Kan du muligvis gøre krav gældende mod ejendomsmægleren og hvis ja, så hvilke krav? Et godt råd er at anmode om skriftlig dokumentation fra ejendomsmægleren og efterfølgende læse alle dokumenter grundigt for blandt andet at finde ud af om ejendomsmægleren kan holdes ansvarlig såfremt hun har begået fejl.

Det kan være problematisk at finde en autoriseret boligadvokat i din by. Løsningen er at anvende en af internettets gratis online tjenester f.eks. 3advokattilbud.dk. Her kan du gratis og uforpligtende få 3 tilbud fra erfarne boligadvokater, som er interesseret i at løse din advokatsag. Det gælder hvad enten det er køb, salg, rådgivning eller anden form for assistance som en boligadvokat kan tilbyde.

Du udfylder nemt online formularen på 5 minutter og forklarer, hvorfor du har brug for en boligadvokat. I løbet af 4 dage modtager du skræddersyede tilbud på boligopgaven fra tre faglærde boligadvokater nær dig Du vælger selv, hvilket af de modtagne tilbud du vil gøre brug af.

Såfremt der ikke er nogen af tilbuddene, du synes om, så kan du sige nej tak til alle 3 tilbud. Det er som før nævnt 100% gratis og uforpligtende så det kan næsten ikke blive lettere. Samtidig kan du spare mindst 40 procent på boligadvokatregningen.

Boligadvokaterne nær dig konkurrerer om din boligsag og dermed er du garanteret, at du modtager nogle godkendte tilbud. Brug den hurtige løsning og få tre tilbud nu!

En boligadvokat tilbyder normalt sagsbehandling om følgende områder:

  • Boligsalg

  • Ejendomsadministration

  • F1 lån

  • Forsikringsoplysninger

  • Hæftelser

  • Lejemål private

  • Moms og afgifter

  • Prisudvikling

?