Fordele ved 3D arkitektur rendering

Date Added: oktober 16, 2008

Author: Michael Bernhard

Gør fremtiden til nutiden…

Det er et faktum at langt de fleste arkitekter nu om dage har et behov for at vise deres tegninger i form af 3D visualiseringer, som en del af deres markedsførselsarbjede. Det er vigtigt at præsentere sit arbejde på den bedst mulige måde. Der er nogle akitekter og bygningskonstruktører der ikke viser interesse i visualiseringer, eller er skeptiske for udfaldet. I forhold til at bruge penge, er det vigtigt at man går op I de små detaljer, idet dette kan have en afgørende rolle for om man får en kunde eller ej. Hvis din rendering ligner det samme som noget du kunne have tegnet, så vil din rendering sjældent blive modtaget på positiv vis.

Arkitektur rendering er det mest populære og flexible værktøj der bliver brugt i planlægningen og udviklingen af byggeplaner. Der findes flere typer renderinger, og én af disse er arkitektur renderinger baseret på tredimensionel teknologi.

Her er nogle af fordelene ved at vælge 3D arkitektur renderinger til at præsentere ens byggeplaner:

 • At reklamere for et byggeri som ikke er startet, og for at give porentielle kunder et mere realistisk medie til at præsentere deres ideer.

  ?

 • Kvaliteten, præcisionen i detaljer, evnen til at fremvise arbejdet fra mange forskellige vinkler og ikke mindst den lave pris.

  ?

 • Giver potentielle kunder et mere tydeligt forhåndsbillede på hvordan bygningen kommer til at se ud både inde og udefra.

 • Man kan præsentere bygningen i den mest realistiske måde før den er blevet bygget, og man kan også eksperimentere mere med indretningen. Samtidig siger en 3D visualisering flere tusind ord på én gang, selv om det ikke er alle billeder der er gode nok til at vinde nye kunder. Arkitektur rendering bliver nød til at være meget præcis i sin fremvisning, se realistisk ud, have et professionelt landskab eller baggrund, og tage lys og skygger i betragtning.

 • Et yderst bekvemt værktøj i planlægnings og designprocessen. Det gør det meget næmmere for arkitekten at sælge conceptet til alle de vigtige personer, inkluderet planlæggere, kosulenter og kunder.

 • Der er muilghed for at fremvise sit arbejde fra luften, fra øjenhøjde eller fra jorden, og der er desuden mulighed for at skifte specifikke materialer ud.

  ?

 • 3D arkitektur renderinger er betydeligt billigere nu om dage, og er uden tvivl meget billigere end håndlavede tegninger. I det sidste årti har der været en eksplosion i efterspørgelsen af computer renderinger og 3D arkitektur walk-throughs. I den digitale verden som vi lever i er der en klar forventning om at denne tendens vil vare ved.

Arkitekter og bygningskonstruktører vil gerne gøre deres liv meget nemmere for hvert projekt. Denne muilghed er der med 3D arkitektur renderinger. Firmaer som www.3darkitektur.dk har været gode til at tilbyde denne service, men der er flere tusinde konkurrenter ude på markedet allerede.

?