Nye håndvaske og badekar i komposit fra Copenhagen Bath

Date Added: juli 29, 2010

Author: Hans

Nydelse og velvære skal være essensen af vores baderum med god balance i stil og funktionalitet.

Efter mange har fået deres samtalekøkkener, og vi alle gennem det sidste 1½ års tid har mærket det konstante overhængende tryk fra finanskrisen med faldende boligpriser, er danskerne i større grad begyndt at modernisere og ombygge de gamle badeværelser frem for at købe nye huse.

Hvor badeværelset tidligere var vores private rum, er det i langt større grad et sted, vi udstiller til vores gæster. Det accepteres ikke længer bare at være funktionelt, det skal også være et rum, der afspejler vores personlighed, og vores gæster får fuld forståelse for, hvilken stil vi har.

I de senere år har danskernes købemønster ændret sig fra, hvor vi tidligere købte mere i mellemprisklassen, køber vi nu i større grad en kombination af discount produkter sammen med high-end.

Hos Copenhagen Bath forstår vi at kombinere high-end produkter med lav pris. Da vi selv står for importen af vores badeværelser og afsender direkte fra vores lager, undgår vi dermed alle de fordyrende mellemled og kan sælge vores varer med besparelser helt op til 50 % set i forhold til markedsprisen.

Design og kvalitet er nøgleord hos Copenhagen Bath. Alle vores håndvaske, badekar og badeværelsesmøbler gennemgår skarp kvalitetskontrol, før de forlader fabrikkerne. Vi sikre os derigennem unikt design og høj kvalitet. Hos Copenhagen Bath er alle vores badekar og de fleste håndvaske produceret i komposit. Acovi kompositten er en blanding at syntetisk resin og aluminium hydroxid. Dette giver et utroligt stærkt materiale med en silkeblød overflade, der har en varm og behagelig fornemmelse i modsætning til materialer som porcelæn eller marmor.

Se modellerne her: http://www.copenhagenbath.dk/index.php?n=products&Gr=Badevaerelsesmoebler

Det betyder også, at dit badekar eller håndvask ikke absorberer skidt og snavs, fordi overfladen er helt lukket. Det er derfor også nemt at vedligeholde med daglig rengøringsmidler og vil holde sig smukt i mange år frem.

Se udvalget her: http://www.copenhagenbath.dk/index.php?n=products&Gr=Badekar

Hos Copenhagen Bath føler vi selv, vi har fået stablet et sortiment på benene, vi kan være stolte af. Her på siden ser I kun et lille udpluk af vores modeller men hvis det har vagt interesse så tag et smut forbi www.copenhagenbath.dk og se, om der er andre varer, der falder i din smag.