Findbolig.nu – gratis og seriøs boligportal

Date Added: juli 19, 2010

Author: Henrik Jensen

Findbolig.nu er en gratis boligportal, hvor du kan finde ledige lejeboliger eller bliver skrevet på venteliste til lejeboliger i hele landet, dvs. lejelejligheder, ungdomsboliger og kollegieboliger.

Findbolig.nu lægger stor vægt på troværdighed og gennemsigtighed. Som boligsøgende kan du trygt søge ledige boliger. Det er nemt at gennemskue, hvem der udlejer boligen. Du kan være sikker på, at boligerne rent faktisk er ledige og til leje. Og så er Findbolig.nu gratis at bruge for dig som boligsøgende.

På Findbolig.nu finder du nemt en lejebolig i København og de fleste andre steder i Danmark. Hvis du ikke står og skal bruge en lejlighed lige nu – eller måske bare ikke kan finde den helt rigtige – så kan du også blive skrevet på venteliste til tusindvis af lejeboliger, kollegie- og ungdomsboliger i hele landet.

Lejlighederne, som du kan blive skrevet på venteliste til, er ejet af store pensionskasser, men de fleste af dem kan du sagtens søge, selv om du ikke er medlem af den pågældende pensionskasse. Ungdomsboligerne og kollegieværelserne bliver tildelt gennem de regionale indstillingsudvalg, som har valgt at bruge Findbolig.nu til deres ventelister.
Hvis du står og mangler et nyt sted at bo – eller forventer at komme til det på et tidspunkt – så kig ind på www.findbolig.nu.