Solvarme er vejen frem

Date Added: maj 19, 2009

Author: Annemette

Ikke nok med at det er helt CO2-neutralt, er det også gratis energi direkte fra solen. Da vores gas- og olieressourcer ikke er vedvarende, og der hele tiden bliver mindre af det bliver det dyrere og dyrere at udvinde. Derfor er det godt allerede i dag at finde et supplement til de almindelige energikilder. Et godt supplement er solvarme.

Med solenergi supplerer man tilførslen af energi til vand- og varmeforbrug. Der er flere gode muligheder ved solenergi. Du letter nemlig ikke kun på klimaet men også på din økonomi. Som vi kom ind på tidligere, er solens energi nemlig helt gratis, det samme er den energi du får ud af den. Solvarme er ganske enkelt, sammen med andre alternative energikilder, fremtidens energiform.

Det har hidtil været vanskeligt at udnytte solenergi på en tilfredsstillende måde. Men i dag har verden fået helt ny viden – og den bør udnyttes. Flere og flere får øjnene op for de kæmpe muligheder, der er med solvarme – og det sparer dermed flere og flere store beløb. Hvorfor ikke følge med bølgen og spare store summer på dit energiforbrug?

Du kan reducere en stor del af forbruget af varme, opvarmning af vand og elektricitet med den nye solenergividen. Det der holder flere tilbage, for at investere i solvarme er at det er dyrt at få installeret. Men vores eksperter har udregnet, at hvis man investerer i et anlæg fra os idag, er det tjent hjem på under 3 år!