Diamantboring, underboring og kloakrenovering

Date Added: januar 6, 2010

Author: Peter Jensen

Diamantboring
Skal du have lavet et stort hul i en væg, det kan være at du skal have lavet et hul til udluftning i dit hus eller virksomhed. Det kan godt betale sig at få fagfolk til at lave en diamantboring for dig. Det er ikke særligt dyrt da det ikke tager ret lang tid at lave en diamantboring med det rigtige udstyr.

Underboring
HVis du har et kabel eller et rør som skal transporteres under en vej, er det meget lettere at få lavet en underboring i stedet for at skulle grave vejen op, er vejen af asfalt giver det selvfølgelig sig selv at en underborring er den rigtige løsning.

Kloakrenovering
Stopper dine kloakker ofte til, så er det måske en ide at få foretaget en kloakrenovering, med kloakrenovering går man ind og renoverer dine kloakrør så der er bedre gennemløb. Nogle gange kan kloakken være faldet sammen og så skal der laves en udskiftning.

Ledningsrenovering
Har du kabler liggende udenfor din virksomhed eller dit hjem, det har du helt bestemt, forhan de fleste bygninger ligger der kabler i jorden, de kan gå i stykker hvis der kører lastbiler eller hvis der er frost og så skal der laves ledningsrenovering.