Eksklusive nye lejligheder på Farum Kaserne

Date Added: marts 30, 2012

Author: NCC-Bolig

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Netop nu udbyder NCC attraktive lejligheder beliggende midt i Nordsjælland. De nye lejligheder i Farum er beliggende i naturskønne og historiske omgivelser i det store område, der engang var Farum Kaserne. Ambitionen er at værne om stedets specielle historik og den omkringliggende fantastiske natur. Lejlighederne er ved at blive bygget og står klar til indflytning i december 2012.

Golf Residence ligger kun fem minutter fra Farum by – og ca. 25 minutter fra Rådhuspladsen i København. Placeringen forener nærmiljø, storby og naturskønne omgivelser. Der er ikke langt til indkøbsmuligheder, skoler og institutioner i Farum. Ligeledes er der nem adgang til Hillerødmotorvejen og S-tog.

Boligerne i området er en blanding af lejligheder og rækkehuse. Beboerne udgør en bred fordeling af yngre par, børnefamilier og seniorer. Lejligheder i Golf Residence er placeret på Kasernens bedste beliggenhed med udsigt over det fredfyldte område, tæt op af Fredskoven og den eksklusive The Scandinavian golfbane. Fordi lejlighederne er tilbagetrukket fra indkørslen til området, fornemmer du endnu mere roen i området. Der er lagt vægt på æstetik, funktionalitet og et minimum af vedligeholdelse i byggeriet, så man i stedet har tid til at nyde de mange tilbud, som Farum tilbyder.

Du kan vælge mellem fire forskellige 3- og 4-værelses lejligheder med et boligareal på 107 til 130 m2. De store altaner er bekvemt placeret ud fra bygningen, hvilket kombineret med glasværn til tre sider giver en fortræffelig 180 graders udsigt over de grønne omgivelser. Desuden kan man også få fingrene i en af de to penthouselejligheder på 194 og 201 m2, som har tagterrasse og luksuriøse detaljer i indretningen.