Online finder du et stort udvalg af fiskegrej

Date Added: februar 9, 2016

Author: Jesper Nielsen

Det er ingen hemmelighed, at fiskeri ikke er den mest populære hobby blandt danskerne. Men man skal ikke tage fejl. Stadig flere og flere danskere melder sig ind på fiskebanen, og med større og større succes. Det er ikke alle der fisker på topniveau, og efter de store fisk. Mange fisker også bare i den lokale kanal eller sø, sammen med sønnen eller faderen. Tager man ud og fisker, kan man ikke undgå at komme hinanden ved. Man sidder sammen stille og rolig, enten ved bredden eller ude på åbent hav. Der er kun en selv, kompagnonen og vandet. Stilheden sænker sig, og man nyder det. Alt dette lyder meget fint, men uden det rette grej hos Fluer.dk kan det hurtigt blive en katastrofe.

Start fra bunden

Det er vigtigt når man skal købe udstyr, at man kender sit niveau. Selvom det lyder simpelt bare at skulle ud og anskaffe sig en fiskestang, så er det det ikke. De fås i mange forskellige størrelser, vægte og forme. Man skal også vide hvad man skal fiske efter, når man skal vælge fiskestang. Det er af det det afhænger, og man skal have en pirkestang, en teleskopstang eller en spinnestang. Er man i tvivl, så spørg nogle man kender som har fisket meget, eller gå ned i den lokale fiskeributik og hør ad. De kan helt sikkert hjælpe dig. Det siger sig selv, at hvis du er nybegynder er der ingen grund til at gå ud og købe en fiskestang til flere tusinde kroner. Start blidt ud. Rom blev heller ikke bygget på en dag. Det er vigtigt at have for øje, at man både kan købe stænger og fiskehjul separat, men samtidig kan man også vælge bare at købe et samlet sæt. Det sidste er en glimrende ide, hvis man er helt nybegynder, og bare skal fiske stille og roligt en gang i mellem.

En anden ting, som folk rigtig tit glemmer at tænke med under fiskegrej, er beklædning. Der er absolut intet ved at sætte sig ud kl. 4 om morgenen, hvis man skal sidde og hundefryse, fordi man ikke har fået det rigtige tøj på. Tjek vejrudsigten. Bliver det regnvejr, så anskaf noget regntøj. Bliver det blæsevejr, så anskaf noget vindtæt. En anden rigtig god ide er også at anskaffe sig nogle handsker og en hue. Mange ved det ikke, men kroppen udskiller sindssygt meget varme fra hovedbunden, så det er rigtig let at regulere ved at bruge en hue.

En god idé er også at bruge rygeovn til tilberedning af fisk. På den mådel lærer du også hvordan fisken tilberedes bedst muligt med en transport venlig ovn.

Det sidste som er ret væsentligt når man skal ud at fiske er maddingen. Mange bruger tid på at grave gode fede regnorm hjemme i haven, og det kan man også meget vel gøre. Men det er lige så let at anskaffe sig noget af det der hedder fire bait. Det kan fås i mange forskellige farver, og en masse forskellige smage. Igen er det bare at prøve sig frem, og finde ud af, hvad der fungerer bedst for en.

?