Gode råd gives og modtages

Date Added: marts 17, 2014

Author: Marie Bue Hansen

Ok, man tænker måske ikke liiige over det i disse dage, hvor foråret så småt er begyndt at vise sig, og solen stråler ned fra en skyfri himmel, men det er altså faktisk en god ide at begynde, at forberede sig til vinterhalvåret allerede nu.

Jeg skriver det også, fordi jeg selv er rigtig dårlig til at huske på alle de her praktiske ting, og tænker at der nok sidder nogle derude, som er ligeså dårlige til at huske på alle sådan nogle praktiske gøremål, som jeg er.

Det jeg vil huske jer på, er for eksempel at huske at forny jeres fyringsolieaftaler, for der er faktisk store besparelser at gøre sig, hvis man er ude i god tid og dermed også køber lidt større mængder af gangen. Billig fyringsolie kan nemlig være svær at opstøve når vinteren først er ankommet. Men har du en abonnement aftale på din fyringsolie, så kan du spare en masse penge, og du skal ikke bekymre dig om, pludselig ikke at have varme eller varmt vand til vinter. Det har jeg nemlig oplevet, og det er virkelig ikke særligt behageligt!

?

0 0 1 185 1059 Københavns Universitet 8 2 1242 14.0 Normal 0 false false false DA JA X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:JA;}

Men når det så er sagt, så tager jeg også selv meget gerne imod gode råd, til forberedelse til vinteren. Jeg er som skrevet ikke så god til at huske på alle de her ting, der skal ordnes, og tager derfor meget gerne imod gode råd J