Beregn priser på stilladsudlejning på nettet

Date Added: juni 18, 2011

Author: Stilladsudlejning.nu

Uanset om man som håndværker eller privatperson ønsker at kende prisen på stilladsudlejning kan denne nu nemt beregnes via internettet.

Man behøver ikke at have det store kendskab til stillads for at kunne beregne en hurtig overslagspris på stilladsudlejning. Programmet finder selv ud af hvilken type for stillads man har brug for, og beregner ud fra dette, udlejnings prisen for en given stilladsopgave.

Brugeren skal blot svare på 5 simple spørgsmål som fx stilladset højde, bredde, lejeperiode, og hvad stilladset skal bruges til. Herefter indtaster man blot sin emailadresse – og vupti har man en overslagspris på sin stilladsopgave.

Prisen er naturligvis vejledende, eftersom lokale forhold kan bevirke, at prisen bliver enten dyrere, eller billigere. Fx er adgangsforholdene og mængde væsentlige faktorer der har indvirkning på prisen, men som en vejledende prisindikator er programmet en stor hjælp for de fleste.

Ikke mindst håndværksmesteren kan drage nytte af systemet i sin daglige tilbudsgivning. Ofte indgår der stilladsleje i en given opgave og især mindre håndværksvirksomheder lejer ofte stilladset via eksisterende stilladsfirmaer. Indtil fornyligt skulle håndværkeren derfor først bede et stilladsfirma om at besigtige opgven, som derefter oplyste en overslagspris. Denne proces er både tidskrævende og besværlig for begge parter, og betyder i sidste ende, at bygherren også skal vente unødigt længe på at modtage sit tilbud.

Stilladsberegneren er opsat til at kunne beregne de mest almindelige former for stillads og størrelser. Er opgaven meget lille, vil overslagsprisen derfor være i underkanten af hvad man skulle forvente. Omvendt hvis opgaven er meget stor, vil prisen være i overkanten. Som udgangspunkt vil et endeligt tilbud dog sjældent afvige mere end plus/minus 15% fra overslagsprisen.

I sidste ende vil det derfor stadig være nødvendigt at bede eksempelvis stilladsudlejning.nu om et egentligt tilbud. Dette er gratis, og gøres nemt, ved blot at klikke på et link i det fremsendte overslag.

Stilladsberegneren stilles tilrådighed af www.stilladsudlejning.nu som er en landsdækkende kæde af seriøse danske stilladsfirmaer.