Din garanti for kvalitet

Date Added: april 10, 2009

Author: Tomi

Vi er ikke hoppet med på pris-dumpings-vognen, hvor prisen tilsidesætter kvaliteten. Det er vigtigt for os, at kunderne bliver glade for resultatet, og at vi selv kan stå inde for det arbejde, vi laver. Kvalitet er nøgleordet i alt det, vi laver, og det er gennemgående fra start til slut i vores arbejde. Vi sørger for den nødvendige afdækning, så du ikke får pletter på vægge og paneler, og efter endt arbejde rydder vi op efter os og tager affaldet med. Du skal kun tænke på, hvordan du gerne vil have, dine gulve skal se ud, når vi har været der – så sørger vi for resten.

Vi koncentrerer os om det, vi er bedst til og beskæftiger os derfor udelukkende med renovering af alle former for gulve. Vi er eksperter i gulvafslibning, gulvbehandling og gulvbelægning (linoleum, vinyl og tæpper) og kommer gerne med gode råd til udseende, slidstyrke og vedligeholdelse. Vi er specialister inden for vores område, og flere af os har op til 13 års erfaring i faget. Når du overlader gulvet til os, er du sikker på at blive tilfreds med resultatet.

Vi udfører gulvafslibning, samt gulvbehandling for såvel privat- som erhvervskunder. Ring til os på tlf.: 42 42 45 45 og bestil uforpligtende konsulentbesøg.