En verden af ventilationsrør

Date Added: juli 5, 2017

Author: Chris Jessen

Ventilationssystemer uanset type og størrelse er et komplekst system, der kræver en høj ekspertise. Hos A2Vent har vi mange års erfaring med at samle og udskifte ventilationsrør, der enten er beskadiget eller nedslidte.

For at få et indblik i kompleksiteten for ventilationssystemernes anatomi, får du her en oversigt af de forskellige ventilationsrør og termostater m.m., vi arbejder med.

Ventilationsrør / spirorør

Bøjninger

T-stykker

Lyddæmper

Reduktioner

Nippel og muffe

Bæring og ophæng

Kontrolventiler

Flexsystemer

Indløb og påstik

Endebund

Spjæld

Montage tilbehør

Flexslanger

Udvendig rist

Taghætter

Filterbokse

Inspektionslem / renselem

Varmeflade- el / vand

Hvert enkelt ventilationsrør findes i forskellige typer, mærker og prisklasser. Du kan høre mere om, hvilket rør, der passer bedst til lige netop dit system, hvis du skal have tjekket din ventilationsrør og ventilationsanlæg.

Hver et rør bliver tjekket

Ved regelmæssige serviceeftersyn og forebyggende vedligeholdelse, bliver de forskellige ventilationsrør gennemgået, for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Disse eftersyn forlænger levetiden på dit ventilationsanlæg, og vil med tiden spare dig en masse penge.

Oplever du driftsstop i dit ventilationssystem, er det muligt, at ventilationsrørene også kan tage skade. A2Vent går systematisk igennem dem alle, når vi udfører serviceeftersyn.

Klik her, hvis du vil bestille en ventilationsteknikker, der kan komme forbi til et eftersyn.