Gulvforvandlingens Gama

Date Added: juli 2, 2008

Author: Tomica Rajovic

Gama Gulvservice. Navnet opstod spontant, og en dybere mening leder man forgæves
efter. Men hvad betyder navnet, når bare håndværket er i orden. Og det er det i Gama Gulvservice, som startede 1. marts, men allerede har haft både en populær entertainer og en kendt studievært som kunder.

Gama Gulvservice afsliber og efterbehandler alle former for trægulve. Tilbud og forudgående rådgivning om træsorter og valg af lak, olie, lud og voks er gratis. Prisen for gulvafslibning og efterbehandling begynder ved 55 kroner per kvadratmeter. Betaler man kontant, gives en rabat på 10 procent, ligesom der er fem års garanti på udført arbejde. Og det gælder selvfølgelig, hvad enten kunden er kendt eller ukendt i offentligheden.

Gama Gulvservice er en del af TR Gruppen Aps, der ser sig selv som “problemknuser”. Servicevirksomheden udfører i forvejen tømrer-, maler- og anlægsarbejde, ligesom alt indenfor snerydning, rengøring og vinduespolering mv.

– Mener man det med problemknuser alvorligt, må man også kunne forvandle gulvet fra slidt til “nyt”, siger direktør Tomica Rajovic, der startede Herlev-firmaet TR Gruppen Aps sidste år.

Han har ansat Dragan Djurisic som chef i Gama Gulvservice. Dragan Djurisic har 13 års erfaring som “gulvmand” og er, trods sit særegne navn, født og opvokset i Danmark. Som Tomica Rajovic i øvrigt også er det.

Gama Gulvservice har ingen fast defineret grænse for, hvor det rykker ud med slibemaskinen.

– Det afhænger af opgaven. Er opgaven stor nok, dækker vi hele Sjælland, siger Tomica Rajovic.