Maler

Date Added: oktober 10, 2011

Author: David Brown

Har du brug for en dygtig maler, så er du kommet til det rigtige sted. Vi maler alt fra trapper og facader til private huse og lejligheder, kontorer og nybyggeri.

Vores malermester og hans svende har erfaring med alle former for maleropgaver. Et af vores specialer er bl.a. maling og renovering af trappeopgange. Her tilbyder vi en samlet løsning, hvor vi reparerer og maler vægge og træværk, døre og evt. også vinduesrammer, ligesom vi kan udskifte belægning på trappen (typisk udskiftning af linoleum) eller afslibe og lakere trætrapper.

Døre og vægge behøver ikke altid at være ensfarvede. Faktisk er flere af vores malere uddannede i såkaldt dekorationsmaling, dvs. at at de f.eks. kan male døre, så de ser ud, som om de var lavet i lakeret ædeltræ, eller de kan lave mamoreringer på væggene.

I store træk skelner vi mellem to typer byggeri i forbindelse med beregning af prisen på en maleropgave, nemlig moderne og ældre byggeri. Der findes selvfølgeligt også andre opgavetyper som f.eks. fredede bygninger, bygninger med meget højt til loftet osv., men i disse tilfælde er opgaveløsningen meget individuel, og det er derfor svært at sige noget generelt omkring prisen på den type maleropgave.

Nogle af de væsentligste forskelle på morderne byggeri og ældre byggeri er, at i nyere byggeri er væggene for det meste lige (dvs. hvis man står og kigger langs vægen ser man, at de ikke slår sig), paneler og trærammer er forholdsvis små og uden mønstrede udskæringer. Desuden ham man i moderne byggestil primært store flader uden mange indhak og kroge, hvor det kan være svært at komme til med malerrullen.

I ældre byggeri er det som regel omvendt, hvilket gør malerarbejdet noget mere tidskrævende, idet der ofte vil være behov for at lave et mere omfattende grundarbejde, før overfladerne er klar til den endelige slutmaling.