Når trægulve trænger til en gulvafslibning

Date Added: januar 3, 2014

Author: Erik Hansen

Hvor hvidpigmenterede trægulve er in. Mulighederne er mange så læs med her om hvordan en gulvafslibning udføres.

Gulvafslibning-gulvafslibning.dk

Som sagt er mulighederne mange med en gulvafslibning. For den kan ikke stå alene. Når et trægulv gennemgår en afslibning så fjernes det øverste lag træ på trægulvet. Og et trægulv der står helt nøgent, du’r ikke. Det skal have en beskyttelse på den ene eller anden måde. Og det er lige netop her at gulvafslibning-gulvafslibning.dk kommer ind. For vi har mange års erfaring med netop afslibning af trægulve og kan hjælpe med alt i den henseende.

Nyt trægulv uden at skifte gulvet

Det er netop derfor at gulvafslibning er så godt. Her behøver man netop ikke at udskifte trægulvet, men kan nøjes med en afslibning og efterbehandling. Vi udfører også gulvarbejde, gulvopgaver, gulventreprise og mange andre gulvrelaterede opgaver. Herunder gulvlægning, gulvservice, gulvreparation og gulvrestaurering.

Hvad koster det?

Er altid det helt gode spørgsmål, men hvis du tager udgangspunkt i kr. 100,- pr. kvm, så er du ikke helt på gale afveje. Det er naturligvis en pris inklusiv moms. Men prisen kan svinge lidt fra gulvbehandling til gulvbehandling. Men klik gerne ind på hjemmesiden og se de mange muligheder for at lysne og opfriske bolig. Såfremt du ønsker et lyst trægulv, så kan du benytte:

?

  • Hvid olie
  • Hvid lak
  • Hvid lud

?

Eller du kan lade trægulvet stå ubehandlet og blot vaske det med sæbe. Det har man gjort i mange år og giver med tiden en rigtig flot overflade.