Spar op til 30% på VVS service

Date Added: februar 6, 2017

Author: Erik Olsen

Søger du et professionelt og billigt vvs firma? På hjemmesiden 3vvstilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få to-tre konkrete tilbud. Vi formidler dit problem videre til vores gruppe af dygtige blikkenslagere, som gerne vil ordne dit problem. I løbet af 24 timer får du 3 attraktive tilbud som du frit kan vælge mellem. Hvis du ikke har lyst til at bruge de kontakter der bliver skabt, er du velkommen til at afslå dem alle. Med det rette vvs tilbud kan du spare næsten 40% i forhold til den normale pris. Vvs firmaerne konkurrerer ikke alene på pris men også på, om firmaerne har tid til at arbejde præcis den dato der passer i din kalender, om de har gode ratings mm.

Energimontører opsætter mindre varmeanlæg i beboelse og installerer kedler og brændere til olie, naturgas og fjernvarme. En VVS energimontør opsætter også solvarmeanlæg og varmepumper. Industrirørmænd installerer rørinstallationer til pumper og beholdere i bygninger og store varmefyringsanlæg. De monterer og svejser rør, bøjninger i stål og plast. Nogle vvs-montører har endvidere et særligt speciale inden for vvs-området som fx røranlæg til koldt- og varmtvandsforsyning samt afløbsinstallationer på wc. De monterer også vaske og toiletter, monterer apparater, der benytter gas, servicerer installationer, udfører tagarbejde i bly og zink samt lodning.


Vi har samlet en stribe installatører indenfor alle de områder som vvs-branchen omfatter og du bliver derfor kun kontaktet af vvs-mænd med stor viden indenfor netop det område, som din vvs-sag hører til. Når vi har modtaget din opgave, kontakter vi 3 vvs-virksomheder. Inden for 48 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende dialog og eventuel afgivelse af et lokalt tilbud. Med vores unikke onlinesystem, finder du hurtigere den helt rette vvs-installatør til opgaven. Du slipper på denne måde selv for at skulle spilde din værdifulde tid på at lede efter kvalificeret vvs-service.