3 ideer til din boligindretning

Date Added: april 2, 2012

Author: Webmayn

Her får du 3 gode råd til, hvordan du kan give dit hjem en indretning der holder.

Tag på loppemarked

Der er masser af fine ting at hente på loppemarked, som kan være med til at skabe hygge og personlighed i dit hjem. Samtidig kan du, hvis du er en ivrig besøgende, også finde genstande med høj affektionsværdi. At tage på loppemarked og i antikforretninger er også et godt alternativ, hvis du ikke har så mange arvestykker at placere rundt omkring i dit hjem.

Tag til udlandet
Der er ofte noget helt unikt over, hvordan mennesker i andre lande kan finde ud af at indrette sig. Bliv inspireret ved at tage til udlandet og besøge butikker der sælger ud af tidens tendenser for den pågældende kultur. Du kan også blot blive inspireret ved at lægge mærke til farverne på væggene når du tager på café, og tage de mange indtryk med hjem. Hav eventuelt en blok med dig, så du kan skrive de tanker og ideer ned der kommer til dig.

Klassikere der holder
Vil du være sikker på, at hvad du køber ind til din indretning, også er noget der virker mange år frem – er det en god ide at bevæge dig ud i tidsløst design. Det slår aldrig fejl at begive sig ud i danske møbelklassikere. Af designere kan blandt andet Arne Jacobsen nævnes, der med sin 7 er stol http://www.fritzhansen.com/da/serie-7-3107-stol-lamineret, har formået at skabe et møbel der aldrig går af mode. Syveren har samtidig været Arne Jacobsens mest sælgende stol nogensinde, og er det stadig den dag i den.