Designer møbler halv pris

Date Added: juni 9, 2011

Author: Silas

Møbelarkitekten ApS er dansk forhandler af originale arkitekttegnede møbler, designermøbler og lamper, og har mere end 14 års erfaring i køb, salg og renovering af alle slags møbler til formidable priser.

Møbelarkitekten.dk sælger et bredt udvalg af populære møbler fra verdenskendte og danske designere og møbelproducenter som bl.a. Arne Jacobsen, Fritz Hansen, PH Poul Henningsen, Jørgen Kastholm & Preben Fabricius, Verner Panton og Poul Kjærholm.

Møbelarkitekten.dk er specialister inden for møbelpolstring og ombetrækning af møbler, og tilbyder således renovering og ompolstring af gamle møbler i markedets fineste materialer.

Møbelarkitekten.dk yder garanti på møbler og møbelpolstring, og er altid behjælpelig med spørgsmål og rådgivning i forbindelse med køb og salg af designermøbler. Vi sætter pris på tilfredse kunder, og kan altid kontaktes telefonisk for et uforpligtende tilbud.

Møbelarkitekten ApS har eksisteret i 14 år og er kommet tilbage med brag af tilbuds. De har lige nu rabatter op til 70 % , så du får dine ægte designer møbler, nærmest til indkøbspris. Utroligt men sandt.

?

Tjek mere ud på http://www.moebelarkitekten.dk