Tapet er på mode igen

Date Added: juli 5, 2008

Author: Anders L. Nees

Tapet har været bandlyst i trendy boligindretning siden midt 90’erne, men nu er det tilbage igen. Det er dog langt fra den samme type tapet, som i 90’erne. Glem alt om savsmuldtapet; der går forhåbentlig mange år endnu, inde det er på mode igen.

Denne nye type tapet, der stormer frem, er tapetet der tegner hele stemningen i rummet. De er så markante at det er normalen, at det kun er til et af væggene i et rum. Det er som regel enten et foto eller en designers grafiske værk, som bliver forstørret op til en fotostat der fylder hele væggen.

Fototapet-trenden kommer fra USA, hvor den har været populær i mange år, mens designertapeter i høj grad er Danmark der er forgangsland.

Et firma der har taget tapet-trenden til sig, og som er en af de danske virksomheder der er med til at udvikle designertapeter, er den internetbaserede virksomhed Illux.dk. Deres side ændre sig hurtig i forhold til trenden. De opdaterer med nyt tapet flere gange månedligt, så du altid er sikkert på at finde det nyeste på siden.

Som noget nyt kan du ved Illux.dk også få lavet dit personlige tapet. Har du eksempelvis et godt fotografi eller har du designet noget grafisk på computeren kan du få det lavet som tapet. På den måde bliver din indretning ikke meget mere personligt.