Møbler

Date Added: maj 16, 2012

Author: Admin

Bedre møbler – bare billigere!

Dine nye møbler finder du hos More2home. Her skal du ikke gå på kompromis med kvaliteten når du handler billige møbler. Vi er tidligere grossister til mange af de danske møbelhuse du kender, men sælger nu direkte til dig.
Vores sofaer og sovesofaer er alle produceret i Europa og af kvalitets materiale, som holder i mange år. Inden du bestemmer dig for læder eller stof farven, sender vi dig gratis prøver med posten.
Vores Miki børnemøbler i særdeles robust kvalitet og LGA/GS Godkendte, er nogle af de bedste på markedet. Denne børneserie består af et væld af børnesenge, og tilhørende møbler til børneværelset.
Nyheder: løbende får vi nye spisestue møbler på shoppen. Søger du spisebord, stole, skænk, vitrine eller andre møbler, så har vi disse i forskellige træsorter. Ønsker du spisestue i eg, wild oak, bøg eller anden træ/farve, får vi masser af nye møbler til salg.

Hvorfor købe dine nye møbler online?
Det er nemt og bekvemt, og du kan sidde derhjemme og bestille. Har du spørgsmål, kontakter du bare vores kundeservice, som står til rådighed alle hverdage. Vi sender alle vores møbler fragtfrit, og du betaler ingen dankortgebyr hos More2home.

Vi glæder os til at betjene dig!

Se mere på www.more2home.dk