Jeg elsker min dobbeltdyne og jeg dele den ikke.

Date Added: november 26, 2013

Author: Hanne

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel – Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Der er måske nok nogle, som gerne vil have en dobbeltdyne, så de rigtig kan være sociale med deres kæreste og ligge og putte under en fælles dyne.

Jeg har også en dobbeltdyne, men det er min og jeg deler den ikke. Jeg har ikke en dobbeltdyne for at være social nærmere tvært imod. Jeg elsker at ligge under min dyne og samtidig have rigelig dyne til at putte noget både ind mellem benene, rundt om tæerne og helt op under hagen. Min dobbeltdyne er jo ikke blot bred, jeg har selvfølgelig også købt en der har ekstra længde, så man rigtig kan krølle den rundt og blive helt væk i den.

Jeg har brugt en dobbeltdyne med ekstra længde i mange år og i dag er det ikke noget problem at finde sengetøj til sådan en fætter. Men for omkring 10 år siden, da kunne det være noget at en opgave at finde noget sengetøj, som både var pænt, i ekstra længde og til at betale. I dag vrimler de fysiske butikker med dette sengetøj og hvis man ikke lige kan finde noget, som man gider have der, så har man altid muligheden for at smutte online og finde nogle gode tilbud.

Mange gode tilbud på sengetøj med ekstra længde.

Der findes rigtig mange som fører sengetøj i ekstra længde, men ofte er det bare ikke lige det flotteste sengetøj. Jeg har førhen købt det meste af mit sengetøj i Jysk, men i dag handler jeg næsten udelukkende sengetøj online. Man finder altid gode tilbud på sengetøj med ekstra længde online, men det vigtigste er, at man altid kan finde noget flot sengetøj med ekstra længde uden at man skal op og give over 500 kr. for et enkelt sengesæt. Også hvis man har en almindelig dyne med ekstra længde, så kan man finde nogle meget flotte og billige sengesæt online.