Få miljøvenlige køkkenlys med LED-lys

Date Added: august 12, 2010

Author: Magnus Høegh

De fleste eksperter på området køkkenbelysning mener, at den sikreste måde at skabe en god stemning i køkkenet er ved at bruge lag-belysning. Dette indebærer anvendelse af en kombination af ambient og accent belysning. Hver type af disse lys har sine særlige egenskaber. For eksempel er belysning til en bestemt opgaves formål netop kun at belyse dette kraftigt, hvorimod ambient-belysning giver et afslappet look i køkkenet og accent-belysning fremhæver dele af køkkenet, du ønsker at bringe i fokus.

LED MR16 spotlys giver den perfekte belysningsløsnings i et køkken. Disse er miljøvenlige lys, som ikke bliver så varme som fx halogen og samtidig ikke kræver meget energi. De bliver lyse med det samme i modsætning til CFL-lys, som skal være tændt i mindst 15 minutter, før de kan nå deres maksimale styrke.

MR16 LED high-power spotlys er fremragende til at sætte fokus på noget bestemt, hvilket gør dem gode til at fremhæve elementer. Som tidligere nævnt er det vigtigt at lys der skal fremhæve et element, lyser koncentreret på det pågældende element, uden skygger eller dimming. LED-lys opfylder begge disse krav, der giver rigelig lysstyrke, intensitet og klarhed. Også LED striber og lysbarer er især nyttige i områder, hvor der fx er skabe.

LED MR16 spotlys kan sammen med striber og barbelysning ikke blot sikre, at køkkenet er tilstrækkeligt lyst, men også sikre et minimalt energiforbrug, hvilket er meget vigtigt for de fleste nu til dags.

?