Mindre social med alderen

Date Added: maj 15, 2014

Author: Webmayn

Det er gået op for mig, at jeg nok er ved at blive lidt af en enspænder. Jeg har faktisk altid været et temmelig socialt menneske, men som årene er gået, er jeg blevet mere og mere glad for mit eget selskab. Før i tiden så jeg tit en masse venner, og før min kone og jeg blev skilt og vores børn flyttede hjemmefra var der jo altid et leben af mennesker, unge som gamle, hjemme hos os.

Men som sagt, som årene er gået, så har jeg faktisk ikke rigtig det sammen behov for socialt samvær som jeg måske har været førhen.

0 0 1 169 967 Københavns Universitet 8 2 1134 14.0 Normal 0 false false false DA JA X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:JA;}

Men jeg har med årene også udviklet en masse hobbyer, som bare tager en hel masse tid. Jeg har for eksempel hel tre store New Foundlænder hunde, som jo skal gås med og aktiveres, bades og klippes og jeg ved ikke hvad. Så er jeg også gået hen og er blevet helt tosset med at gå i haven. Især roser er blevet min helt store passion. Så med al den tid jeg bruger på hundene, haven og at ordne alle de praktiske ting ved at have et hus såsom at sørge for at bestille fyringsolie, give havemøblerne olie, gøre rent, rense pejs og så videre, så videre, så er der faktisk ikke ret meget tid til at være social i tilbage.