Får du din tilbudsavis med posten?

Date Added: februar 11, 2014

Author: Jesper Nielsen

En god oversigt at tilbudsaviser kan være godt, dog ved man ikke om det har nogen effekt for folk. Nogen ser de mange valgmuligheder som ligegyldigt og overvældende, hvor andre gladeligt læser diverse tilbudsaviser. Mange foretrækker at læse den fysiske udgave fremfor den digitale, dog er grunden stadig ikke opklaret endnu. Det kan blandt andet skyldes at folk vægter at have den i hånden, for så kan der sættes kryds og det at man ikke skal kigge på en skærm tiltaler også mange.

Dog kan den digitale udgave stadig mange af de ting, som man gerne vil have den fysiske skal kunne. For eksempel så har mange aviser den funktion at kunne lave en digital indkøbskuv, indkøbsliste, kryds af ved købte varer og meget andet. Selvom man skal kigge ind i en skærm så er det stadig lettere at have med at gøre, blandt fordi du kan søge efter en direkte vare så du ikke skal til at bladre hele avisen igennem.

Det er naturligvis en smagssag, om man foretrækker det ene eller andet, dog er det helt sikkert at de digitale udgaver er kommet for at vinde og vi vil hel sikkert se en udvikling i forhold til, hvordan den digitale overtager tronen fra den fysiske. Der vil altid være folk som læser den fysiske udgave, dog vil tallet højst sandsynlig kun blive mindre og mindre. Men selvfølgelig kan det være en god at læse tilbudsaviser, om du skal spare penge i bilka eller andre steder.

God fornøjelse med tilbudsjagten!