Spil gratis 3D-Fantasy-Action-rollespil Koyotl

Date Added: oktober 30, 2011

Author: Taani

Så er tiden endelig kommet, hvor også de fantastiske indianer-omgivelser med magiske væsner, åndeshamaner og totemmer foreligger på dansk i vaskeægte og rigt detaljeret 3D-grafik.

Som Bjørn, Ravn eller Grævling får du til opgave at besejre Koyotl fra prærieulvenes folk, som har bragt den oprindelige harmoni i verden ud af balance ved at udnytte totemmernes kraft til egen fordel.

Bestå stammeprøven og blive optaget som stammekriger i dit folks allermest fornemme rækker. Som kriger er det op til dig at besejre Koyotl og forhindre ham i at tilrane sig det totale herskab over den engang frie verden. Undervejs får du hjælp af din Høvding Garou, der vejleder dig gennem opgaver frem til målet.

Du kan spille alene eller gå sammen med andre spillere og grundlægge jeres helt egen stamme. Dine evner kan du træne i arenaen, hvor du kan prøve kræfter mod dine medspillere i dueller eller drage sammen med dem ud i slagmarken mod bølger af modstandere.

Er der kriger nok i dig til at tage kampen op mod Koyotl og hans hær af øgler og ånder i dette medrivende 3D-actionspil?

Tag og find ud af det engang! – www.koyotl.dk