Slut med ridsede DVD’er og Spil

Date Added: september 14, 2008

Author: Nanosalg

D-Skin®, den ultimative beskyttelse til dyre Computer-spil/spil, film DVD’er og Cd’er

En beskyttende film forebygger skader, som ellers ville føre til kassering, tab af data og produktfejl

Ifølge Time Magazine er det en af årets mest fantastiske opfindelser, D-Skin®, der er den ultimative beskyttelse og allround ”must have”. Til den der elsker spil, film eller billeder. Ved at klikke D-Skin® på et spil, en DVD eller CD – og bare lade det sidde på, mens en disc afspilles – er det muligt for forbrugere at beskytte enhver standardstørrelses disc mod ridser og smuds, der enten påvirker deres evne til at blive læst af en afspiller eller får dem til helt at svigte.

D-Skin® er en nøjagtigt konstrueret film, der klikkes omkring kanten af DVD’er og Cd’er for at skabe et stramt, beskyttende segl over den skinnende læselige side af en disc.

D-Skin® er så tyndt, at det er muligt for afspilleren at læse en disc igennem plastikfilmen uden at den hopper eller bliver forvrænget. Hvis selve D-Skin® bliver ridset, kan du let fjerne og udskifte det.
D-Skin® kan anvendes i enhver CD- eller DVD-afspiller. Det kan også bruges på spil inklusive PlayStation®, Wii® and Xbox®. Det er endda muligt at optage på en disc, mens den er påført D-Skin®, hvilket gør det et ideelt produkt til dem, der ønsker at beskytte arkiverede hjemmevideoer og billeder. Samtidig giver D-Skin® forbrugerne mulighed for at minimere opbevaringspladsen, da det ikke længere er nødvendigt med Cd-covers, Cd-kataloger og Cd-lommer til deres samlinger af discs.

Om D-Skin®
D-Skin®, en nøjagtigt konstrueret film, der kan klikkes på enhver standardstørrelses disc for at skabe et stramt, beskyttende segl over den læselige side, tilbyder forbrugerne billig beskyttelse af dyre spil, film DVD’er og Cd’er.

For mere information: www.d-skins.dk
Tlf. 50 59 39 30