Husholdning af en hundekennel

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

Hunde har altid været menneskets bedste ven. Der er en mærkelig opfattelse af, at hunde etablerer sig med mennesker uden problemer. Vi har ofte oplevet, at hunde som kæledyr har reddet deres herres liv. Så hunde som kæledyr har været en af de mest skattede værdier for mennesker. Vedligeholdelsen af en hundekennel kommer derfor med et ansvar.

Der er visse henvisninger at notere sig, når du vedligeholder en hundekennel. Den skarpe lugt af urin er generelt relateret til dårlig hygiejne. Det er vigtigt at bruge et luftrensningsanlæg, der vil holde luften frisk og giver mulighed for at bruge tiden på noget andet.

At få hunde til at blive i en kennel er vanskeligt på grund af deres nærhed til hinanden samt den store risiko for, at de spreder infektioner. Dette gør det nødvendigt at bruge luftrensere med høj effekt til at tilbageholde partikler af en størrelse på mere end 0,3 mikrometer såsom skimmelsvamp og sporer, bakterier og virus. Dette vil holde dem næsten steriliserede. Filtrering vil også få dine kunder, der lider af astma eller andre luftvejslidelser og allergi problemer, til at føle sig bedre tilpas og give dem en velkomstbesked. På den måde vil besøgende føle sig mere trygge i dit hjem og opbygge tillid til dig og din service.

Når alt kommer til alt tager det at forlade sit kæledyr til en fremmed person hårdt på deres følelser og bekymring. Det er op til dig, hvordan du vil forsikre dem om din service og sikkerhed. PurerAir tilbyder Hepa luftrenser til at tackle den skarpe lugt af affaldet.