Hvordan man holder udkig efter et hundevæddeløb

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

At finde et væddeløb, hvor både hunde og mennesker er velkomne er ikke svært. Du skal bare lede efter det på det rette sted og med den rette tankegang. Nøglen til at finde et hundevæddeløb ligger i at sætte dig selv i arrangørens sted og tænke over, hvor nogen ville arrangere hundevæddeløb eller løb, hvor hunde er ligeså velkomne som deres menneskelige venner.

Ofte vil svaret på ovenstående spørgsmål være en af de følgende to grunde:

1. Arrangøren har en direkte forbindelse til hunde. (Virksomheder, der arbejder med hundemad, hundehjem eller hundekenneler)
2. Arrangøren har ikke nogen økonomisk interesse i hunde eller nogen forbundet forretning med det som sådan, men ønsker at indgå et sundt forhold til hundeejere. (Organisationer, der arbejder med velgørenhed, specifikke hunderacearrangører eller børne- og familie orienterede grupper).

Virksomheder, der arbejder med hundemad og kenneler er godt klar over, at tilrettelæggelsen af et hundevæddeløb kan gøre underværker for deres forretnings omfang. Ligesom ved dyrebeskyttelsesgrupper er sådanne hundevæddeløb med til at øge bevidstheden om deres ædle sag og samtidig øge deres gruppes popularitet blandt hundeelskere. Mange velgørende organisationer har fundet ud af, at de i væsentlig grad kan øge antallet af deltagere i deres løb ved at gøre det muligt for familier med barnevogne og kæledyr at være til stede. Børne- og familieorienterede grupper har indset, at man ved at lade deres hunde deltage, tillader familiemedlemmerne at have en meget sjovere dag på væddeløbsbanen. At vide mere om søde hunderacer, kontakt Kennel Guiden.