Forskellen på bredbånd til private og erhverv

Date Added: oktober 5, 2010

Author: Jakob

Hvis du er selvstændig, så har du sikkert undret dig over, hvorfor du skulle vælge en erhvervs pakkeløsning fremfor en almindelig bredbåndspakke? Når man kigger på de forskellige tilbud på fastnet- og trådløst internet, så er det ofte meget svært at gennemskue hvorfor man skal betale ca. 25% ekstra for en bredbåndsforbindelse, bare fordi du bruger den i forbindelse med din virksomhed.

Med en erhvervs bredbåndstjeneste vil du opnå visse fordele som dækker dine særlige behov, fordele som er ikke tilgængelige for almindelige privatbrugere. De fleste virksomheder idag er delvist afhængige af deres internetforbindelse. Kan du for eksempel forestille dig din virksomhed fungere uden internetforbindelse? Uden internet vil kommunikationen gå i stå, e-mailen vil ikke virke, data vil hverken kunne sendes eller modtages, hvilket vil betyde, at du meget hurtigt mister indtjening, da du ikke er i stand til at udføre dine gøremål. Du bliver nødt til at spørge dig selv om, hvilken hjælpegaranti en privatbruger har i sådan en situation? Stort set ingen! Som erhvervskunde vil din internetudbyder give dig al den hjælp, du har brug for.

Men en erhvervs bredbåndstjeneste vil du være garanteret en support hjælpelinie med øjeblikkelig adgang til en teknisk medarbejder, der vil arbejde på at løse dit problem med det samme og i visse tilfælde vil det være muligt at gøre det via ‘Remote assistance’ (fjern kontrol), hvilket mindsker behandlingstiden betydeligt. Internetudbydere er underlagt en ‘SLA’ (service level agreement), som forpligter dem til at løse alle problemer med internetforbindelsen indenfor en forudbestemt tidsperiode ellers skal de udbetale kompensation for det overskredne tidsrum. Derudover tilbyder nogle internetudbydere en ‘back up’ internetopkobling, som kan garantere en minimal internetforbindelse til at dække kundens behov, indtil teknikerne har løst problemet. Alle disse support muligheder vil give dig ro i sjælen i de situationer, hvor din internetforbindelse går ned og din forretning ikke kan opretholdes i en midlertidig periode.

Erhvervs bredåndstjenester er ofte lagdelt, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse din internetforbindelse efterhånden som din forretning udvikler sig og behovene ændres. Internetudbydere kan også tilbyde dig det størstedelen af det hardware du har behov for, som for eksempel routere eller lignende udstyr.

Sikkerhed er altid et vigtigt spørgsmål for alle typer virksomheder, og erhvervs bredbåndstjenester har altid et meget højt sikkerhedsniveau til at forhindre ulovlig indtrængen på firmaets systemer.

Mange virksomheder har deres egen FTP og E-mail servere, og for at kunne køre disse servere optimalt, vil dit firma få tilegnet en statisk ISP adresse, hvilket en privatbruger aldrig får udleveret. En statisk ISP er en absolut nødvendighed for at serverne kan fungere korrekt. Den giver dig desuden mulighed for at sikre de bedste samarbejdsmuligheder for alle dine medarbejdere, både indefor og udenfor dine kontorfaciliteter. Internetudbydere opretter et ‘VPN’ (Virtual Private Network) til dig personligt, som giver dig adgang til hele dit kontor-netværk og al data med fuld sikkerhedsgaranti.

Internetudbydere tilgodeser dine upload og download behov og kan således tilbyde dig de passende upload og download hastigheder uden begrænsninger på mængden af overført data.

Dette er bare nogle af de mange fordele og ekstra tjenester som en erhvers bredbåndstjeneste kan tilbyde i forhold til en privat internetløsning. Erhvervs bredbåndstjenester er sammensat med det formål, at din forretning har fuld support og at sikkerheden for at alle dine behov som erhvervsbruger bliver dækket med fuld tilfredshed.

Du kan læse mere om IT i forbindelse med virksomheder i StartVaekst.dk’s guide.