Køb vinterdæk hos Super Dæk Service

Date Added: august 26, 2014

Author: Jesper Nielsen

Skal du købe nye vinterdæk?

For nogen vil spørgsmålet om nye vinterdæk måske trænge sig på. Kan de gamle vinterdæk tage en sæsson mere, eller er det tid til at få et par nye? Her der 2 ting du skal kigge efter. Det ene er, om dine dæk har nok møsnter. Hvis der er under 4 m.m. mønster på dækket på du overveje at købe dig et nyt sæt vinterdæk. Det andet du skal kigge efter er om dine dæk er ved at være for gamle. Selv om et vinterdæk har mere end 4 m.m. mønster kan det godt være du skal skifte det ud aligevel. Dækfabrikanterne anbefaler at du skifter dine vinterdæk ud, hvis det er over 10 år gamle.

Masser af vinterdæk hos Super Dæk Service

Hvis du finder ud af, at dine dæk enten er nedslidt eller for gamle, kan du finde dig et nyt sæt vinterdæk hos Super Dæk Service. De har et kæmpe udvalg af vinterdæk fra bl.a. Michelin, Bridgestone, Continental, Hankook og mange flere. På Super Dæk Service’s hjemmeside finder får du nemt et overblik over hvilke dæk der passer til dine fælge. Hvis du kender dine fælges bredde, profil og diameter kan de plotte disse data ind, og få en liste over vinterdæk der passer. Hvis ikke du kender disse data kan din mekaniker helt sikkert hjælpe dig med det. Super Dæk Service har over 60 dækcentre fordelt i hele Danmark, så der er helt sikkert også en Super Dæk Service i nærheden af dig.

Få dine vinterdæk opbevaret

Hos Super Dæk Service kan du også få dine dæk opbevaret. Så hvis du er træt af bøvlet med dels at skulle opbevare dine vinterdæk når du ikke bruger dem og dels at skulle i gang med donkraft og krydsnøgle for at få skruet sommerdækkene af og sat vinterdækkene på, så er en dækopbevaringsaftale med Super Dæk den rette løsning. Med denne løsning slipper du for alt bøvlet og skal egentlig blot køre din bil til dækcentret så sørger de for resten. Dertil kan Super Dæk også sørge for at dine fælge bliver vasket før de bliver sat på lager, samt at dine vinterdæk bliver tjekket for fejl og slitage.

Læs mere om vinterdæk her

Super Dæk Service’s hjemmeside kan du læse meget mere om vinterdæk. Her finder du både information om hvilke regler der er på området, mere information om de forskellige dæk fabrikanter, vinterdækkenes prisniveau og meget mere. Det er også her du nemt finder et dækcenter nær dig.