Sådan opstøver du gode hjemmesider

Date Added: januar 26, 2015

Author: The showmaster of internet

Du kender det godt. Du har ikke noget at lave. Du har lige to minutter i venteposition inden toget ankommer. Du har luret dine gennemtærskede nyhedshjemmesider igennem 112 kedsommelige gange og facebook og lignende er også surfet igennem rigtig mange gange.

?

På hvilken på opsnapper du nogen nye hjemmesider? Sider der kan optage dig 4 min. når du ikke ved hvad du eller lige skal. Der eksisterer overblikssider på nettet, der præsenterer websider andre har som deres foretrukne hjemmesider. Her kan man gennemse websites eller hoppe videre til de næste i listen.

?

På en række af de nyere sociale medier, der er udelukkende billede baseret kan du også angive søgeord og opdage en række nye websites der er i god tråd til dit emne. Den næste ting jeg vil nævne er at du bør gå ind på nogle af de websider, der giver et overblik over apps til mobiler. De er layoutet så du nemt kan lede sig frem til de fedeste mobil apps.

?

Der er på den måde flere måder til at søge efter gode web-sites. Også dem som drejser sig om dine hobbies, fx roskilde festival, odds bonus eller madblogs.

?

Når du først er kommet i gang med at grave efter de gode hjemmesider er det afbrydende at skulle stoppe igen. Derfor har du behov for et tip, så du kan gemme sitet til et senere tidspunkt.

?

Her får du de teknikker jeg selv anvender til at gemme sider. Enten nedfælder jeg dem på et papir. Oftest laver jeg et bookmark i min browser. Man kan lige ledes kopiere internet adressen ind i en e-mail og videresende den til din emailadresse. alternativt fremsende den til din egen mobil som en sms.

?

Dette trick bruger jeg kun til virkelig gode sider. Det man gør, at er jeg etablerer en genvej på min desktop og via den teknik har jeg sitet lige ved hånden hele tiden.