Printerpatroner

Date Added: oktober 24, 2008

Author: anders

Originale printerpatroner er dyre, men der findes andre og billigere alternativer. Læs om de forskellige typer af printerpatroner find de patroner der passer til dit behov.

Originale printerpatroner
Originale printerpatroner er det sikreste valg, men også langt det dyreste. De originale printerpatroner bliver lavet af printerproducenterne selv og er derfor tilpasset således at printeren kan give det absolut bedste resultat. Du er altså sikker på at farverne og udskrifternes holdbarhed er i orden. Når det kommer til farvepatroner kan det være en fordel at købe originale printerpatroner.

Prisen er som sagt meget høj, dette skyldes at printerproducenterne tjener en stor af deres penge salget af printerpatroner. Du betaler altså ekstra for originale printerpatroner for at printerproducenterne kan sælge deres printere billigt.

Kompatible printerpatroner
Kompatible printerpatroner bliver fabrikeret at tredjepartsproducenter. De bliver lavet ud fra de krav printerproducenterne har, men du betaler altså ikke for mærket. Kompatible printerpatroner er derfor op til 75% billigere end de originale printerpatroner. Blækkets holdbarhed er sjældent ligeså god som på originale printerpatroner, men til lagt de fleste formål vil kompatible blækpatroner være fuldt ud tilstrækkelige.

Miljøpatroner
Miljøpatroner er genanvendte originale printerpatroner. En ordentlig miljøpatroner er renset, eventuelle defekte er udskiftet, genopfyldt og kvalitets testet. Denne proces tager tid og kræver præcision. Miljøpatroner er derfor lidt dyre end kompatible miljøpatroner, men du spare stadig meget i forhold til de originale printerpatroner og samtidig hjælper du miljøet.

Refill kits
Den absolutbilligste løsning er at købe et såkaldt refill kit og selv genfylde dine printerpatroner. En typisk blækpatron kan genopfyldes 2-6 gange før den skal skiftes ud med en ny. Det er dog ikke altid at resultat bliver optimalt, men har du prøvet et par gange forløber det uden problemer. Husk kun at købe refill blæk der er designet specielt til din type printerpatron.

Printerpatroner.net er en komplet guide til køb af printerpatroner. Lær hvordan du finder gode og billige printerpatroner online.