Få styr på din online markedsføring

Date Added: januar 22, 2018

Author:

Har du en virksomhed, og har du brug for noget viden om, hvordan du promoverer dig selv, og hvordan du gør det nemmere for dig selv at ringe til dine potentielle kunder, så læs med her og få nogle fif.

Online markedsføring

Reklamer

Det er ikke nok bare at have en virksomhed, man er nødt til at markedsføre sig, for kunderne kommer ikke bare af sige selv; de skal jo vide, at dit firma eksisterer. Derfor er du nødt til at reklamere for din virksomhed, og det kan du gøre med online markedsføring. Online markedsføring kan være en rigtig smart måde at promovere sig selv på, man skal dog have en anelse om, hvad man laver, for at det er en god ide.

Man kan for eksempel lave online markedsføring på sociale medier. Her er det gratis, man skal bare huske, at det kræver en del tid at holde sådan noget ved lige, for hvis der er noget, der er vigtigt med online markedsføring, så er det, at man ikke bare må lade det gå i stå. Der skal være aktivitet, så kunderne kan se, at der er gang i virksomheden. Derfor skal man løbende lave opslag – og husk at målret det til din målgruppe og hav et specifikt budskab og formål med dit opslag, så det er til at vide, hvad du vil, og hvad man kan få ud af opslaget. Du skal ikke ville alting i et opslag, du skal gøre det specifikt.

Brug gerne de muligheder, som mediet har: Kan man lægge billeder op, kan man skrive tekst; undersøg hvad mulighederne er og udnyt dem til at gøre det, som dine kunder genre vil have.

Det hele handler om at komme i kontakt med kunder og potentielle kunder, så sørg for at dine opslag kommer så langt ud som muligt.

 

SEO

Du kan også gøre noget for at blive set på internettet generelt: nemlig ved hjælp af SEO. SEO er søgeoptimering, og det kan hjælpe med at få din hjemmeside højere op i folks søgninger, så der er større sandsynlighed for, at det er din hjemmeside, folk klikker ind på.

Hvis du ikke selv ved, hvordan SEO fungerer, eller hvis du ikke har tid til at arbejde med det, så kan du betale dig fra det og få professionelle til at gøre det for dig.

Hvis du selv vil give det et forsøg, kan du finde et gratis SEO-program på nettet.

 

Analytics

Hvis du gerne vil have lidt overblik over, hvad der sker på din hjemmeside, så kan du bruge analytics. Det er en måde at få overblik over, hvad folk laver på din hjemmeside, og over hvor mange der tjekker din hjemmeside ud. Det er således et værktøj for dig, der har en hjemmeside, og som ønsker at følge med i, hvad der sker på den. Det kan være meget brugbart, hvis din hjemmeside er en vigtig del af din virksomhed, for så kan du bruge det til at optimere dine online aktiviteter og dermed måske sælge mere.

 

Skal du ringe til mange?

Det kan være nødvendigt at ringe til potentielle kunder, hvis man ønsker at sælge dem noget. Det er ikke altid nok at have en god og brugervenlig hjemmeside, for man kan ikke altid vente på, at kunderne kommer til én, nogle gange er det det opsøgende salg, der virker. Opsøgende salg kan for eksempel være at ringe til folk. Det er en nem måde at komme i kontakt med mange mennesker på, og de fleste har efterhånden deres telefon ved hånden hele tiden, så det er også nemt at få fat på folk.

Det der med at ringe til en masse mennesker er dog ikke særlig smart, hvis man ikke får noget hjælp. Forestil dig, at du har en liste med flere tusind emner, som du skal ringe til, og at du, hver gang du skal ringe op, selv skal taste nummeret. Det vil der gå en hel masse tid med, og det vil være en dårlig måde at bruge sin tid på, for jo flere du får fat i, jo mere får du solgt.

Her kan software til udgående salg som dialer software være en hjælpende hånd. Dialer software er en type af programmer, der kan hjælpe dig med at få fat i dine potentielle kunder. Programmet kan ringe op, så du slipper for at taste alle numrene, og programmet kan ordne dine numre, så du ringer ud til folk i den mest optimale rækkefølge.

At have noget dialer software er virkelig smart for dig, der skal ringe rigtig meget ud til folk. Det vil spare dig for en masse tid og frustrationer.