Optimer din hjemmeside for at komme højere op på Google

Date Added: oktober 9, 2014

Author: Jeppe Michelsen

Hvis du går og har en drøm om at få din hjemmeside højere op på Google, når folk søger på dine produkter eller services, så er det en rigtig god ide at optimere din hjemmeside ordentligt. Herunder er der tre ting, som du kan gøre for at gøre dig mere synlig på Google, når dine kunder leder efter de ting, som du kan tilbyde dem.

Hav det i din titel

Hvis du eksempelvis har en cykelforretning, og du gerne vil rangere højt, når folk søger på ”billig cykelhjelm”, så er det vigtigt, at du på din side med cykelhjelme har ordet ”billig cykelhjelm” stående i titlen. På den måde gør du Google opmærksom på, at siden har noget indhold, der er relevant for folk, der søger på lige netop den søgefrase.

Inkluder ordet i dit indhold

Hvis du har noget tekst på din side for cykelhjelme, som du helt klart burde få, hvis du ikke har det, så er det også en god ide at inkludere ordet ”billig cykelhjelm” et par gange i din tekst, hvis vi igen leger, det er det ord, du vil rangere højt på. For at give dig en ide om, hvordan det kunne se ud, så kan du kigge på denne side for at blive inspireret. De gør det godt derinde.

Optimer dine billeder

Hvis du har billeder på din side, så er det også en god ide at optimere dem. Tilføj et ALT tag (brug Google hvis du ikke ved, hvad det er) til alle dine billeder. Skriv igen gerne dit målrettede søgeord, som eksempelvis kunne være ”billig cykelhjelm”. På den måde gør du Google opmærksom på, at der virkelig er noget guf at komme efter for brugere, der søger efter lige netop billig cykelhjelm.