Ny Alstrøm webshop

Date Added: december 16, 2009

Author: Jan Alstrøm

1. November lancerede Alstrøm – din isenkræmmer sin nye webshop. Alstrøm har solgt isenkram på nettet siden 1999 med stor succes. Men designet på hjemmesiden var efterhånden blevet lidt slidt og trængte til en opfriskning.

Den nye Alstrøm webshop er bygget op således, at man hele tiden møder billeder i stedet for kun tekst. På den måde er det mere interessant at kigge rundt i butikken, og lade sig friste af de gode tilbud.

De 9 bedste tilbud er altid sat på forsiden, så www.alstrom.dk er altid et besøg værd. Den mest besøgte varegruppe på sitet er TILBUD. Det var faktisk slet ikke en gruppe, der skulle have været i Alstrøms webshop. Men vi lagde varerne til vores kommende tilbudsavis ind i denne gruppe, da vi lancerede den nye webshop, og ved en fejl kom gruppen TILBUD ind på forsiden. Og blev vores uden sammenligning mest besøgte varegruppe, så den vil også fortsat findes på shoppen.

Ellers er vores store sortiment med alt indenfor isenkram repræsenteret i Alstrøm webshop: El-apparater og Personlig Pleje. Køkkenudstyr og Gaveartikler. Glas & Porcelæn. Gryder & Pander. Hus & Have. Rengøring og Batterier & Elartikler. Værktøj og Badeartikler. Og hvor Alstrøm er allerbedst, vores helt fantastiske udvalg i julebelysning og lyskæder. Og ja, vi sælger lyskæder hele året.

Mange kunder vælger at kigge på varerne hjemme på PCen, for derefter at handle i een af Alstrøms fysiske butikker i Storkøbenhavn.