Popfax.com lancerer indirekte salg via partnerskab

Date Added: august 14, 2009

Author: majm

Popfax.com er ved at udvikle et nyt program: indirekte salg via partnerskaber.

Popfax.com, forsyner af professionelle fax tjenester verden over, har lanceret sit nye partnerskabsprogram, der sigter mod at udvikle en vigtig indirekte salgskraft.

Popfax.com tilbyder sine partnere et omfattende og fleksibelt sæt værktøjer, der gør dem i stand til at lave og sælge fax løsninger til deres kunder baseret på Popfax.com teknologi og udgangspunkt. Det nye program har også udvidet muligheder for et nyt udviklet partner extranet, der er nem at navigere, og som giver øjeblikkelig adgang til alle de relevante informationer; og adgang til selvbetjening af salgs værktøjer.

Den kontraktlige model er en løn efterhånden som du skaber aftaler. På denne måde bliver udvidet og kapitalkrævende ressourcer tilgængelig for partnere, uden nogen former for investeringer for dem, hvilket hjælper med at udvide deres virksomhed med et professionelt fax tilbud som er indbringende fra første dag.

Programmet er inddelt i tre typer partnerskab: videreforhandlere, fax mailere og integratorer.
• Videreforhandlere: videreforhandlernes ekstranet giver partnere mulighed for nemt at administrere deres kunder. Videreforhandlere kan sælge Popfax.com tilbud ’som de er’, el. sammen med deres egne produkter.

• Fax mailere: Popfax.com har dedikeret en web tjeneste til fax sending. Med denne web-applikation kan enhver partner, uanset om det er en udbyder af løsninger inde for direkte marketing, et samarbejde med vigtige nyhedsbreve der sender i store mængder, el. endda et lille selskab el. en freelancer, planlægge hans mail kampagner; administrere hans egne kontaktlister, modtage statistiske rapporter, osv.

• Integratore: Popfax.com integrerer uden problemer ind i en hvilket som helst web interfaces udseende og atmosfære. På få minutter kan der fremskaffes en kundetilpasset klar-til-brug platform. Alle ressourcerne er tilgængelige via en ekstranet ”Back-Office” interface, der tillader dem at tildele numre og kontoer til deres kunder på farten. For mere avancerede integrationer, tilbyder Popfax.com en indledende integration til en ubetydelig pris ved at engagere dets erfarende offshore teams, der spare både tid og arbejdsomkostninger.

Ved at danne partnerskab med Popfax.com, vil partnere opleve alle fordelene ved en varm anbefalet, professionel og omkostningseffektiv internet fax tjeneste.

Om Popfax.com

Popfax.com er en førende global leverandør af professionelle fax tjenester. Den tillader slutkunder at sende og modtage faxer via en web interface el. en e-mail klient. Integreret til front el. back office applikationer gør servicen det muligt at udføre transaktionsopgaver via fax.

Popfax.com er en udliciteret løsning som møder fax behovene fra både individuelle professionelle (SMEs and SoHos) og erhvervskunder. Teknologien bag Popfax.com er en sky IT opbygning og forretningsmodellen består af abonnement til en “software som en service” (SaaS) platform.

Tal fra Popfax.com taler for sig selv; tjenesten har mere end 50.000 kunder verden over og udbyder lokale numre i over 500 byer spredt over mere end 20 nationer. Web tjenesten tilbyder mere end 20 sprog og kundeservice er tilgængelig i 7 sprog. Tjenesten opretholdes af det fransk integrerede selskab POPESCO, der tilbyder lokal betalingsmidler i 15 lande og i 10 valutaer.

Læs Mere
For flere detaljer om hvordan du tilmelder dig Popfax.com partner programmet, kontakt os via e-mail på [email protected]

http://www.popfax.com