Popfax.com lanceres i Holland

Date Added: januar 9, 2010

Author: majmaj

Den globale forsyner af internet fax servicer Popfax.com lancerer nu deres professionelle service i Holland, hvilket giver lokale kunder og virksomheder mulighed for at sende og modtage faxer via deres Popfax web konto, Popfax-printer driver el. eksisterende e-mail kontoer.

Tal fra Popfax.com taler for sig selv; servicen har mere end 50.000 kunder verden over og leverer lokalnumre til over 500 byer fordelt på over mere end 20 nationer. Internetservicen er at finde på 24 sprog og kundepleje er tilgængelig på 7 sprog.

Popfax.com har nu ambitioner om at gøre internet fax servicer mere omkostningseffektive (sammenlignet med andre udbydere af internet fax servicer) og tilgængelig for den hollandske befolkning og hermed forsyne dem med et væld af internet fax funktioner:

- Fax via web konto og værktøjer til administration af konto.
- Fax via printer, ved at bruge Popfax-printer program.
- Fax via et hvilken som helst e-mail program.
- Gratis og ubegrænset modtagelse.
- Online lagring.
- Status rapporter til fax.
- E-mail og SMS meddelelser ved modtagelse af faxer.
- Send en fax til flere destinationer på samme tid.
- Send personliggjorte faxer.
- Modtage faxer på flere e-mail adresser.
- Sende Sms’er til hele verden,

Popfax er tilgængelig for 0.05 EUR per side til de fleste destinationer og til omkring 3.99 EUR per måned med udgående sider inkluderet.
Popfax tilbyder også en gratis service til brugere der kun lejlighedsvis har brug for at sende en fax el. som ønsker at prøve servicen. Popfax’s gratis afprøvning tillader brugere at sende 4 faxer i løbet af 3 dage med alle de inkluderede funktioner og dette uden at skulle afgive et kreditkort nummer.

Vladimir Popesco, administrerende direktør af gruppen POPESCO som ejer Popfax.com erklærer: ”Med Popfax.com kan hollænderne endelig begynde at spare penge samtidig med at de forøger effektiviteten af deres kommunikation