Popfax.com udvider til USA

Date Added: juni 6, 2011

Author: maja

@font-face { font-family: “Calibri”; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; line-height: 115%; font-size: 11pt; font-family: “Times New Roman”; }p.Default, li.Default, div.Default { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: Calibri; color: black; }div.Section1 { page: Section1; }

Popfax.com der er Europas førende udbyder af internet fax servicer udvider nu til det amerikanske kontinent, hvor de vil forsyne mere end 200 byer med lokale fax numre. Denne ekspansion er en del af firmaets strategi om at udbyde bllig, fuldtudstyret og verdens omspændende fax servicer.

USA er førende inden for det teknologisk marked og havde den største bruger af internettet i Nord Amkerika i første halvdel af 2011. Derfor er det Popfax intention at dække 100 hyer herunder; Philadelphia, Jacksonville, Baltimore, Washington D.C., Atlanta, Miami, Jersey City, Orlando, Arlington, Augusta-Richmond og andre.

Det næst skridt for at øge opmærksomheden af servicen er at implementere en automatisk portabilitets process: hvor brugeren bliver i stand til at bestille portabiliteten online og beholde ders fax nummer mens de tilmelder sig Pofpax service.


„selv i økonomisk pressede tider fortsætter Popfax med at udvide sit dæknings areal, udvikle nye funktioner som voice mail og launche nye versioner af det produktive software værktøj som Popcompanion og printer driver sam styrke rollen som som førende global forsyner af internet fax servicer” siger
Vladimir Popesco, der er manager af Popfax.com

Om Popfax.com

Popfax.com er en førende global forsyner af internet fax servicer. Denne tillader slutbrugeren at sende og modtage fax via en web interface, en e-mail klient, skrivebords klient el. printer driver som kan installeres på en computers skrivebord. Integreret i front el. back office applikationer, tillader denne at klare fax transaktioner.

Tjenesten er redigeret af det franske firma POPFAX af Vladimir Popesco og har været kommercialiseret baseret på en ”software som service” forretnings model siden 2006. Det er både en løsning der møder individuelle professionelle (SM2 og SoHos) samt samlede kunder som bruger deres outsource løsning til at møde deres fax behov. Det kan enten erstatte fax service udstyr, bruges som mobil fax fletning el. passe ind i en transaktions applikation.

?