Svingende kvalitet på din internetforbindelse

Date Added: oktober 14, 2017

Author: Spedersen

Oplever du tit svingende kvalitet på din internetforbindelse? Hvis det er lang tid siden, at du har kigget på dit bredbåndsabonnement, kan det ske, at det er på tide at gøre det igen. Kravene til vores internetforbindelse bliver nemlig højere og højere i takt med udviklingen af vores forbrug online.

Streamingtjenesterne er de værste hastighedsslugere. Hvis du benytter Netflix eller HBO har du garanteret været ude for at måtte sidde og vente på din yndlingsserie eller film loade færdig. Det kan være rigtig irriterende at vente, og det skyldes oftest en for langsom internethastighed.

Hvis du ofte sidder og venter når du er online. Kan det være en rigtig god ide, at tjekke om dit forbrug og abonnement går hånd i hånd. Hvis du streamer meget, men kun har en forbindelse på 10 Mbit/s, kan det være en god ide at kigge på nogle hastigheder, som ligger noget højere. Du kan evt. benytte en prissammenligningsside, så som Internetmatch.dk til at hurtig og nemt at få et overblik over udbyderens forskellige tilbud.

Et godt tip når du skal vælge en ny internetudbyder, er først at afklare med dig selv, hvordan dit onlineforbrug ser ud. Hvis du downloader meget og streamer samtidig, er det bedste bredbånd for dig, et forbindelse på minimum 25 Mbit/s i download hastighed.