Det er ikke virksomhederne, som betaler lønninger!

Date Added: januar 3, 2012

Author: Reda Belmadani

Laver man en proforma analyse over sine produkter og ydelser – hvad skal dette produkt koste, og hvor mange enheder skal jeg sælge, hvis jeg skal have mine samlede udgifter dækket af salget af disse produkter og ydelser.

I nær fremtid vil mange danskere starte egen virksomhed, ikke for at udleve en drøm om at få foden under eget bord, men på grund af, at der ikke er brug for deres arbejdskraft i det nuværende arbejdsmarked, eller deres kompetencer ikke er efterspurgt i de danske virksomheder. Og derfor ønsker disse mennesker at skabe deres egne rammer for et arbejdsliv.

www.letsdobusiness.com

12 % af den amerikanske arbejdsstyrke arbejder i virksomheder, som er under 2 år gamle. Kilde: Brian Tracy. Forfatter til 40 Business bøger. http://www.briantracy.com

Hvad er tallene i Danmark? Kan vi måle det i procenter?

Er det vigtigt at få mange flere små virksomheder? Det er alt afgørende for yder områderne, der er dem, der skal trække disse områder frem. Det er alt afgørende for de mange mennesker, som står uden arbejde.

Bidrager disse virksomheder til SKAT. Må jeg komme med et regne eksempel, dette er ikke et videnskabelig bevis. Men et eksempel på , hvad mange små tal kan blive til, hvis der bare er mange nok – også selv om det kun er det store tal, som får alt opmærksomheden.

Lotto tallene fra den 23. april 2011

7 rigtige gav Kr. 5.000.000 til 2 personer = kr. 10.000.000

6+1 rigtige gav Kr. 122.473 til 9 personer = Kr. 1.102.257

6 rigtige gav Kr. 2.417 til 213 personer = Kr. 514.821

5 rigtige gav Kr. 150 til 8.606 personer = Kr. 1.209.900

4 rigtige gav Kr. 48 til 140.111 personer = Kr. 6.725.328

Måle forholdende er tilsvarende i forhold til den store gevinst og den lille gevinst, og de store multi internationale virksomheder og de små start-up virksomheder. Selv om der er tale om en jackpot Lotto gevinst i den omtalte uge.

Hvad er der af interesse i denne illustration? Det må være, at de virksomheder med 4 rigtige, som har fået 48 kroner udbetalt – til at øge deres værdi, så kunderne ønsker at betale mere for deres produkter, at virksomhederne får flere ansatte, som også betaler SKAT og dermed bidrager til os alle sammen, end at få flere enkelt stående super jackpots – alt andet lige var det ingen jackpot i ugen før.

www.letsdobusiness.com

Hvorfor får Danmark ikke bare flere iværksættere?

Der er kunderne som bestemmer, om du god nok til deres til deres tillid, om kunderne ønsker at bruge deres penge på dig – det er kunderne, som betaler lønninger, husleje, affaldsgebyr, CO2 afgifter, miljøafgifter, og mange flere afgifter, og hvad der ellers skal betales, og samlet set skal lægges ind de samlede omkostning et produkt skal koste.

Ingen andre end kunderne betaler.

www.letsdobusiness.com