Sådan finder du martingale systemet som passer bedst til din gambling metode

Date Added: december 12, 2014

Author: Anton Aamand

Martingale systemet er ret simpelt. Du dublerer simpelthen de beløb du vædder med efter et tab. Fordelen er at den øgede værdi af gevinsten dækker alle de tidligere tab, plus et. Så selv hvis man bare vinder en gang imellem kan man stadig være på forkant. Ulempen er at du kan miste alle dine penge hvis du lander i en kold streak. Så mens martingalen er god i forhold til normale resultat fordelinger, og endda de mest ‘uheldige’, står du overfor et stort tab hvis du taber 8 eller 10 gange i streg.

For at forbedre deres chancer med martingale systemet har veteran roulette spillere udviklet en lang række modificerede martingale systemer. Disse systemer har som formål at undgå problemet ved et max bet cap og at tillade skræddersyning af martingalen så den passer til hver gamblers personlige stil.

Den mest berømte modificerede martingale er Grand Martingalen. Den er mere aggressiv end det standard martingale system. I Grand Martingalen dublerer man indsatsen efter et tab – plus én enhed. Dette øger profitten. Det giver mening hvis man tænker på at man vil have en højere mulig profit når beløbet som væddes øges. Grand Martingalen er især populær og succesfuld i forbindelse med Hit and Run gambling strategien. Da man indsamler profit hurtigere møder man sine mål hurtigere.

Den Dynamiske Martingale er en mere interessant variation af det traditionelle martingale system. Det har som formål at undgå max bet cap ved at dele det kommende vædde beløb imellem forskellige bets. Dette har som fordel at det øger det totale maksimum du kan vædde med, og samtidigt reducerer risikoen ved at diversificere dine bets. Så hvis du spille en martingale på rød for at vinde men mister 100 kr, så bør dit næste bet være $40 på rød. I den Dynamiske Martingale ville du overveje at dele din indsats på $40 til $20 på rød og 100 kr på ulige. Du spiller derfor stadig den traditionelle martingale, men du har diversificeret dit vædde beløb. Dette reducerer volatiliteten som traditionelt er forbundet med martingale systemet.

Der er uendeligt mange tilpasninger hvad angår martingale systemet. Pointen er at martingale systemet er der for at hjælpe dig med at more dig mere mens du gambler, og samtidig give dig flere sessioner hvor du vinder. Men der er ingen pointe i at vinde et par flere sessioner hvis du synes at det traditionelle martingale system er stressende. Du skal føle dig sikker nok til at kunne ændre på det indtil du finder en stil som matcher din gambling stil. Når du føler dig godt tilpas med systemet, så kan du gamble mere, og du vil faktisk også vinde mere. Tjen hurtige penge på det, men husk også at det kan går den anden vej, meget hurtigt.