Alle kan idag rammes af virus og det bliver værre og værre

Date Added: april 29, 2010

Author: mysecuritycenter

En virus i halsen kan som regel kureres med varme drikke og et varmt halstørklæde. Er man uheldig at smitte andre med sin virus, får man næppe sure miner eller mister kunder på det. Anderledes ser det ud hvis det er computeren der rammes af virus, næsten inden man selv har opdaget det, har den spredt sig rundt til alle dine kontakter, det giver ofte meget sure miner og kan resultere i at kunderne finder et andet sted at handle.

Alle har efterhånden prøvet at få inficeret sin computer eller sin facebook profil, selv de helt store har prøvet det. Årets undersøgelse fra Danmarks Statistik viser at flere og flere myndigheder får ubudent besøg i it-systemerne. Næsten hver tredje myndighed har inden for det seneste år været angrebet af virus og det koster både tid og penge. Det sker fordi flere og flere arbejder hjemmefra, og vi sender breve elektronisk som aldrig før.

For en helt almindelig pc bruger, kan det være svært at vælge det rigtige antivirusprogram. Der er mange forskellige på markedet men et er ifølge et at europas førende frimaer indenfor PC, Internet og Mobil sikkerhed for private, Mysecuritycenter, du skal have et installeret på din maskine. Janus R Nielsen fra MYSecurityCenter anbefaler at man anskaffer sig et program som opdateres automatisk, og sæt også Windows til selv at hente nye opdateringer. På den måde er brugeren fri for at tænke på, hele tiden at skulle opdatere. Hvorfor er det vigtigt? Fordi der hele tiden skabes nye former for virus og glemmer man bare at opdatere i en uge, kan det gå galt og i værste fald er computeren måske ikke til at rede igen, tilføjer Janus R Nielsen.

De fleste af os bestiller vores flybillet online, vi køber musik og hvad vi ellers har brug for. Alle undersøgelser tyder på at vi i fremtiden kommer til at shoppe meget mere via nettet. Det er nemt og bekvemt efter en lang arbejdsdag og ungerne endelig er langt i seng, at man i ro og mag kan sidde hjemme i sofaen og gøre sine indkøb.

Men er det sikkert? Ja lyder det klart og tydligt fra Janus, fra MYSecurityCenter, hvis man tager sine forholdsregler, sørg for at handle et godkendt sted, kig efter hængelåsen, i statusbjælken i bunden af din browser, når du handler. Du kan også se, om adressen i adressefeltet begynder med “HTTPS” i stedet for det sædvanlige “HTTP”. S’et står for “secure” – sikker. Både hængelåsen og “HTTPS” er tegn på, at der er oprettet en sikker forbindelse ved hjælp af den såkaldte SSL-protokol. Hvis du dobbeltklikker på hængelåsen vil du få oplysninger om, hvem der garanterer, at webstedet er, hvad det giver sig for at være.

Her kommer dit antivirusprogram også til at spille en rolle, et godt program sikrer dig også når du bruger dit kreditkort. Og har man sikret sin computer er det lige så sikkert som at handle, med sit dankort, i det lokale supermarked. Mysecuritycenter tilbyder med deres antivirusprogram en alt-i-en løsning, det betyder at man ikke bare er sikret mod virus, men også kreditkortsvindel, identitetstyveri, internetsvindel, spyware, hackere. Derudover indeholder det også antirootkit og mallware beskyttelse. Og endnu bedre, yder MySecurityCenter en professionel og gratis support, både via e-mail, telefon og enddog fjernovertagelse.

Se mere på www.mysecuritycenter.com