iPhone 4 og ny artikeldatabase

Date Added: juni 20, 2010

Author: Søren

Der er mange ting, som i disse dage er fede at tænke på. Mange forskellige nyhedssites kører i ring omkring enten VM eller den nye iPhone 4.

Det giver mange forskellige muligheder for personer, der ikke er særlig fodboldinteresserede, som jeg selv, til at tage et nærmere kig på hvad der er af nye ting på internettet.

En af de ting, som springer i øjnene er selvfølgelig den helt nye apple iphone, som i manges tilfælde vil være en nødvendighed for at leve. Det er ganske enkelt utroligt, hvor mange der har en Apple iPhone og med den nye iPhone 4’s elegante design og mange funktioner, kan det kun være et spørgsmål om tid før selv den mest hardcore Apple-hater står for døren og gerne vil have en iPhone 4.

I mellemtiden er der også blevet lanceret en ny artikeldatabase ved navn 404.dk. Her kan du, ligesom på onpart.dk, skrive en artikel omkring et givent emne, som du kan lancere foran hele verden og dermed få dit budskab ud.

Derved er det ikke sagt, at man kan skrive omkring hvad som helst derinde. Alle artikler skal for eksempel være unikke og det skal være muligt for alle at finde frem til det endelige produkt i sidste ende.

Ellers er der frit slag og du kan skrive om alt fra at låne penge til hvordan du får et nyt deltidsjob.