Spar tid og penge på programmering

Date Added: april 30, 2010

Author: Jens

Applikationer er ved at blive udbredt. I dag bruges applikationer til at tilbyde en lang række services. Et eksempel kunne være et online booking system.

Det er ikke kun virksomheder, men også privat personer og foreninger, som har brug for online tidsbestilling, tilmelding og reservation.

Sportsklubben kan i dag indsætte en applikation på deres hjemmeside, så der kan reserveres tid til et hold eller en bane. Det gør online tilmelding og reservation til en fleksibel ydelse, da medlemmerne kan booke online hele døgnet rundt.

Men det skal også være let for den person i klubben, som skal installere applikationen. Der findes i Danmark en lang række udbydere, men specielt et program fremhæver den danske internet brugeradfærdsguru Jakob Nielsen, og det er www.supersaas.dk, som tilbyder et af verdens til bedste interfaces (brugerflader – red.)

Det der ud over brugervenligheden er den afgørende forskel i forhold til tidligere, hvor dyre programmører brugte mange timer på at udvikle et advanceret men brugervenligt online booking system, at applikationerne i dag kan erhverves online på få minutter. Man får et link, som indsættes på eksempelvis klubbens hjemmeside.

Ofte er der mulighed for automatisk venteliste, online betaling og SMS-bekræftelser. Så tiden er snart forbi, hvor det var nødvendigt for kasseren eller sekretæren i klubben at hænge tilmeldingsblanketter op på opslagstavlen eller modtage opkald pr. telefon.