Caroline Wozniacki

Date Added: juli 20, 2010

Author: Reda

Caroline Wozniacki spiller tennis, hun spiller hverken bordtennis eller stangtennis, men tennis på en helt bestemt særlig måde. Hun er den bedste i verden til at spille på den måde, og på baggrund af det, er hun også en af de bedste i verden til tennis. Når nogen siger, at hun skal gå til nettet og slå flere vinder slag, sætter hun blikket på uendeligt, og svarer pænt – at den anden spillede godt i dag, og at hun selv ikke spillede op til sit bedste.

Jo dygtigere du er – jo mere skal du passe på. Når du er god, og har overskud, tænker du sikket >> Jeg kan gøre de ting – Jeg går med i det projekt også. Jeg vil dit, og jeg vil dat. Jo dygtigere du er, jo større er chancen for at udvikle >> Walk on water – syndromet<< Som går ud på.: Jeg er god til A, derfor er jeg også god til B – Jeg vil nu tager synergi fra B og bruge den på C – osv.Det ses tit, hvor virksomheder har overskud i et område og tænker, hvorfor ikke tage alle de dejlige penge, som ligger i andre områder – Når vi kan på A, kan vi også på B. Hvorfor går Caroline Wozniacki ikke til nettet – fordi hun ikke er den bedste i verden til det, (tænker jeg) Hvorfor gøre noget, hvor chancen for fiasko er større, end hvis man ikke gjorde dette? En god regel, som har gjort Caroline Wozniacki til en superstar.

www.letsdobusiness.com

Hvor kommer dit største provenu fra? Hvilke ting laver du for at få dette beløb? Hvis du nu kunne gøre det hele dagen lang – hvordan ville din indkomst vokse?

LET’S DO BUSINESS