DEN BEDSTE CHEF

Date Added: januar 3, 2012

Author: Reda Belmadani

Kategori:

LET’S DO BUSINESS – DEN BEDSTE CHEF

Tænk på det bedste job du har haft, og du tænker med garanti på et job, hvor du og din chef havde det godt med hinanden. Tænk på dit værste job, og du kommer sikkert til at tænke på et job, hvor du og din chef bare ikke kunne med hinanden. Ikke – hvad du lavede på jobbet? eller om du syntes, at dine opgaver var spændende eller kedelige – Men, hvordan du og din chef havde det med hinanden.

Medarbejdere forlader ikke virksomhederne, de forlader deres chefer!

Jeg kan fortælle historier hele dagen lang om gode og dårlige chefer.:

Men, Vi skiver til ”SÆLGEREN” er du salgsdirektør, eller salgschef, har du et af de vigtigste job i dansk økonomi. Og komisk nok også et af de mest underkendte ledelses job indenfor management.

Men, hvad ved vi som faktum? og det er, at succesfulde virksomheder sælger deres produkter, og vi ved som faktum, at ikke succesfulde virksomheder, ikke sælger deres produkter i samme grad. Selv om de er i samme branche, sælger stor set de samme produkter, til de samme kunder, under de samme markedsvilkår.

Som salgsleder er du officeren på slagmarken, det er dig, der er den afgørende faktor på, om virksomheden vinder sine ’’krige’’.

Napoleon Bonaparte sagde, at der ikke fandtes dårlige soldater, men kun dårlige generaler.: Læs sælgere og ledere.

Hvis du er i en virksomhed, som ikke har midler til, at hjælpe dig til at blive en bedre sælger eller chef. Måske har din chef ikke forstand på salg, og kan derfor ikke hjælpe dig. Måske sidder din chef fast i en tidslomme tilbage i 1979, og det eneste personen kan, er at fortælle historier om gamle dage, som en anden sørøver.

Lige meget hvad, er det dit ansvar, at tage ansvar for dig selv, og stræbe efter at blive den bedste.

www.letsdobusiness.com

Dette vil gøre, at du rykker op til det næste niveau hurtigere end du kan forstille dig. Dette vil gøre dig rig og millionær, med muligheder for økonomisk uafhængighed resten af dine dage.

Du kan blive den person, alle vil arbejde for – fordi du bare er den bedste.