Brugervenlig guide til at udskifte et ødelagt sidespejl

Date Added: oktober 7, 2010

Author: Federikke Hansen

?

Et ødelagt sidespejl er et typisk problem, især hvis du bor i byen. En bil, der kører for tæt på, eller et par uartige teenagere, kan måske være årsagen, men uanset hvad, er du nødt til at få det rettet så hurtigt som muligt. Så i stedet for betale store summer til en professionel, hvorfor så ikke lave det selv? Denne artikel vil give dig tips til autohjælp, så du selv kan løse problemet.

Det første skridt er at købe et nyt spejl fra en butik, der sælger autodele. Du er nødt til at give modelnummeret på din bil ved bestillingen, som sandsynligvis vil blive leveret i løbet af tre til fem dage. Prisen er omkring $ 20 og kan gå op til $ 40 for begge spejle.

Efter at have fået det nye spejl, skal du fjerne det gamle. Sørg for at iføre dig tykke handsker, før du fortsætter. Efter at have fjernet spejlet, skal du fjerne limen med en spartel. Efter at have fjernet alle limrester, drypper du en dråbe silikone på størrelse med en femkrone ind i rammen. Den økonomiske silikone anbefales, og sørg for, at det bliver hårdt, når det tørrer. Efter tilsætning af silikone, indstilles spejlet i rammen. Derefter skal du holde glasset fast med tape i omkring 5 til 6 timer. At lade det stå natten over er den mest bekvemme løsning. Den næste dag kan du fjerne tapen, og du vil have et nyt sidespejl. Dermed kan du se, at autohjælp og reparation kan være ganske let.

?