Få ordnet din bil

Date Added: august 17, 2015

Author: Adam Hansen

Har du problemer med din bil, er der råd at hente. Du kan nemlig få hjælp hos landets leverandører af autoophug, hvor du får adgang til deres lagre af originale brugte reservedele.

Du kan selv være med til at fastsætte pris, da du kan vælge varierende kvalitet og stand. Har du en helt ny bil, kan du altså vælge en kvalitet tilsvarende den øvrige bil, mens det også er en fordel for dig med en ældre bil, eftersom du kan nøjes med at købe en ældre reservedel til en lavere pris.

Leverer lige til dørtrinnet

Landets autoophuggere er endvidere dygtige til at levere lynhurtigt, da en leverance højest tager 24 timer. Det betyder, at bestiller du om eftermiddagen, får du de originale brugte reservedele leveret til du står op. Selv hvis du er a-menneske.

De fleste autoophuggere er del af et større netværk, hvorigennem de kan hente hjælp, hvis de ikke selv ligger inde med den reservedel, de mangler.

Det fungerer typisk sådan, at leverandøren af autoophug på dine vegne gennemsøger markedet for at finde reservedelen. Det foregår elektronisk via diverse hjælpemidler, hvorfor det ikke nødvendigvis tager dem lang tid. Dette betyder også, at prisen ikke øges blot fordi, du har henvendt dig til en autoophugger med et mindre lager.