Hvordan du betjener din undervognsbehandling Spray Pistol

Date Added: december 7, 2012

Author: Mike Nielsen

?

Hvordan du betjener din undervognsbehandling Spray Pistol

Når undervognsbehandling ønskes eller kræves under et køretøj, er det nødvendigt at anvende en undervognsbehandling sprøjtepistol for den bedste dækning og lære den særlige teknik vil altid få de bedst mulige resultater.

Før du bruger undervognsbehandling sprøjtepistol, er det vigtigt at sætte på både en støvmaske og beskyttelsesbriller. Derefter dække alle de områder, der ikke er beregnet til at blive sprøjtet med kraftig plast, så der er ingen chance for sprøjtestøv, der ved et uheld dække disse overflader. Dette omfatter dækker alle bilens vinduer, tag, bagagerum, hætte, dørhåndtag, hjul og dæk. Udstødningssystemet kan også være omfattet, da denne del af køretøjet er ikke beregnet til at blive sprøjtet med noget undervognsbehandling på alle, fordi det i sidste ende vil smelte.

Teknik til drift undervognsbehandling Spray Pistol

Det første skridt for faktisk foretager undervognsbehandling sprøjtepistolen er at spæde pumpen. Dette opnås ved at placere hævertslangen i spanden med undervognsbehandling primer. Vend derefter dysen og trække sig tilbage på pistolen for at trække primer i pumpesektionen af sprøjtepistolen. Derefter lægger den store slange ventilen til indløbssektionen ende af sprøjtepistolen håndtaget. Skru pistolen til koppen overflade og lås den på plads ved at dreje det mod uret, indtil det er meget stram. Sørg for, at det er skruet i jævnt, og at alle de små tråde er fuldt ud afstemt så der er ingen utætheder under sprøjtning.

Anvendelse

Nu er det tid til rent faktisk at komme helt under køretøjet på en dolly efter at have rejst bilen op på support ramper, Sørg disse ramper kan understøtte de 3.000 eller deromkring pounds af vægt af køretøjet. Nu med armene forlænget tilbage mindst atten inches fra understellet, sigter den undervognsbehandling sprøjtepistolen mod den forreste del af køretøjets chassis først. Forsigtigt trykke på aftrækkeren, og derefter jævnt bevæge armen vandret frem og tilbage i et plan bevægelse. Gør løbende, overlappende gennemløb for den bedste dækning. Brug flere lag undervognsbehandling for de bedste færdige resultat. Så lad det helt tørre.

Vær god ved din bil med undervognsbehandling fra Viby Undervognscenter

?